Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέες Aston Martin-«κούκλες»

17/8/2017

Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες των Aston Martin Vanquish Zagato Speedster και Shooting Brake.

Τα δύο αυτά μοντέλα έρχονται να προστεθούν σε αυτά των Coupe και Volante, με την εταιρεία μάλιστα να αναφέρει πως έχει ήδη πουλήσει κάποιες μονάδες από το σύνολο παραγωγής της Speedster, όντας κάτι πολύ εντυπωσιακό, καθώς η παραγωγή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα ξεκινήσει το επόμενο έτος.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα που θα φορά η Speedster, αυτός θα είναι ο ίδιος που έχουν τα υπόλοιπα μοντέλα Zagato, δηλαδή ένας V12 κινητήρας 6.0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει 600 ίππους.
 
Αναφορικά με την Vanquish Zagato Shooting Brake, η οποία είναι η τελευταία προσθήκη, η Aston Martin δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες και μόνο δύο φωτογραφίες, ωστόσο από την εταιρεία αναφέρουν πως θα είναι ένα πολύ όμορφο σε σχεδιασμό διθέσιο, με μία μοναδική οροφή με γυάλινη επένδυση, η οποία επιτρέπει το φως του ήλιου να περνά στην καμπίνα, ενώ στο εσωτερικό της θα μπορέσει να βρει κανείς στοιχεία χαλκού και ινών από άνθρακα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το σύνολο της παραγωγής των μονάδων θα περιοριστεί στις 325, συμπεριλαμβανομένων των 99 Coupe, 99 Volante, 99 Shooting Brake και 28 Speedster. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα τα μοντέλα θα παραμείνουν αποκλειστικά, ενώ όπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Aston Martin, Marek Reichman, κάποιοι από τους πελάτες της μάρκας έχουν παραγγείλει και τα τέσσερα μοντέλα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις