Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χάρη στις δεξιότητες του Ρώσου Aksyonov Nikita, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ψηφιακά το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Bentley Flying Spur, με τον καλλιτέχνη να μη σταματάει εδώ, αλλά να οραματίζεται και την επόμενη Supersports (φωτό).

Η βάση για να δουλέψει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, υπήρξε η νέα Continental GT, στην οποία εφάρμοσε στοιχεία από την προηγούμενη εκδοχή της Bentley Continental GT Supersports.

Αρχή θα γίνει σε κάποια από τις διεθνείς εκθέσεις του 2018 με την παρουσίαση της νέας Flying Spur, η οποία θα λανσαριστεί εμπορικά μέσα στο 2019.

Το υπερπολυτελές sedan θα μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με την Continental GT, κάτι που σημαίνει πως θα δανειστεί και τον 6λιτρο twin-turbo W12 κινητήρα, που χρησιμοποιεί και το νέο Audi A8.

Πώς θα είναι οι νέες Bentley Supersports & Flying Spur;

14/11/2017

Από τη νέα Bentley Continental GT, θα προκύψουν οι επόμενες εκδοχές των Supersports και Flying Spur. Μάθετε από σήμερα όσα γνωρίζουμε για το «καυτό» GT και το υπερπολυτελές sedan των Βρετανών, αλλά δείτε και τα δύο μοντέλα σε ψηφιακές απεικονίσεις ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Η νέα Bentley Continental GT πρόκειται να ανοίξει το δρόμο για νέα μοντέλα, όπως η καινούργια εκδοχή της Flying Spur. Παράλληλα, το νέο μοντέλο που πατάει στην πλατφόρμα MSB του Volkswagen Group που χρησιμοποιεί και η νέα Porsche Panamera, αργά ή γρήγορα θα αποκτήσει και έκδοση Supersports.
 
Αρχή θα γίνει σε κάποια από τις διεθνείς εκθέσεις του 2018 με την παρουσίαση της νέας Flying Spur, η οποία θα λανσαριστεί εμπορικά μέσα στο 2019. Το υπερπολυτελές sedan θα μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με την Continental GT, κάτι που σημαίνει πως θα δανειστεί και τον 6λιτρο twin-turbo W12 κινητήρα, που χρησιμοποιεί και το νέο Audi A8. Αναμένεται να προσφέρει ισχύ 635 ίππων στις 6.000 σ.α.λ., με τη ροπή των 900 Nm να είναι διαθέσιμη από τις 1.350 σ.α.λ.
 
Ο 4λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας της Panamera θα προστεθεί στη γκάμα των Continental GT και Flying Spur κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί θα υπάρξει και μια plug-in υβριδική έκδοση, με τη σχετική τεχνολογία να προέρχεται είτε από τη νέα Panamera 4 E-Hybrid, είτε από την προηγούμενη Cayenne S E-Hybrid, ενώ θεωρείται σίγουρο πως η απόδοση θα υπερβαίνει τους 400 ίππους.
   
Χάρη στις δεξιότητες του Ρώσου Aksyonov Nikita, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ψηφιακά το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Bentley Flying Spur, με τον καλλιτέχνη να μη σταματάει εδώ, αλλά να οραματίζεται και την επόμενη Supersports. Φυσικά, η βάση για να δουλέψει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, υπήρξε η νέα Continental GT, στην οποία εφάρμοσε στοιχεία από την προηγούμενη εκδοχή της Bentley Continental GT Supersports.
 
Προς το παρόν, κανένας δεν ξέρει την πιθανή απόδοση της νέας Bentley Continental GT Supersports, ούτε το πόσα άλογα είναι ικανό να βγάλει το W12 σύνολο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα έχει μεγαλύτερη ισχύ από το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο είναι το πιο δυνατό μοντέλο της εταιρείας, έχοντας απόδοση 710 ίππων και ροπή 1.017 Nm, νούμερα που το επιτρέπουν να έχει τελική ταχύτητα της τάξης των 336 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις