Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία νέα εξοπλιστική έκδοση του Kia Rio αποκάλυψε η αυτοκινητοβιομηχανία, δίνοντας στο μοντέλο μία πιο σπορ εικόνα.

Tο αυτοκίνητο θα προσφερθεί αρχικά με τον τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα 1.0 λίτρου ο οποίος προσφέρει 120 ίππους και 171 Nm.

Τα στοιχεία του εσωτερικού δεν έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά.

Ήρθε το νέο Kia Rio GT Line

24/1/2018

Μία νέα εξοπλιστική έκδοση του Kia Rio αποκάλυψε η αυτοκινητοβιομηχανία, δίνοντας στο μοντέλο μία πιο σπορ εικόνα. Ο λόγος για το Kia Rio GT Line.

Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας (Picanto, Sportage, Sorento), έτσι και στο Rio η έκδοση GT Line, προσφέρει βασικά μια διαφορετική εξωτερική εικόνα στο αυτοκίνητο, το οποίο εμφανίζεται με πιο σπορ χαρακτήρα.
 
Συγκεκριμένα, στο εμπρόσθιο προφυλακτήρα το Rio αποκτά νέα φώτα ομίχλης τα οποία είναι χωρισμένα σε τέσσερα μέρη τετράγωνης σχεδίασης, ενώ το μοντέλο πατά πάνω σε 17άρες ζάντες που διατίθενται αποκλειστικά για αυτή την έκδοση. Επιπλέον η μάρκα έχει προσθέσει κάποια μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά στοιχεία, ενώ στο πίσω μέρος έχουν τοποθετηθεί δύο χρωμιωμένες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Τα στοιχεία του εσωτερικού δεν έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως εκεί θα δει κάνεις το μαύρο συνθετικό δέρμα να καλύπτει τα καθίσματα, κάνοντας αντίθεση με τις γκρίζες ραφές, ενώ και εκεί κάνουν την εμφάνιση τους τα μεταλλικά στοιχεία. Τέλος το λογότυπο «GT Line» κοσμεί το τιμόνι επίπεδης βάσης (flat-bottomed).
 
Αναφορικά με τις επιλογές στα μηχανικά σύνολα, το αυτοκίνητο θα προσφερθεί αρχικά με τον τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα 1.0 λίτρου ο οποίος προσφέρει 120 ίππους και 171 Nm ροπής και θα συνδυαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018 θα προστεθούν στην γκάμα τόσο ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.25 λίτρων όσο και ο 1.4 λίτρων MPi, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων της Kia.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το Kia Rio GT Line θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις Ευρωπαϊκές αγορές στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2018.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις