Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εξοπλισμός-εκδόσεις

    Διαβάστηκε από 10003 αναγνώστες - 14/11/2017

    Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, οι τροχοί έχουν διάμετρο 16 ιντσών, περιλαμβάνεται κλιματισμός και πίσω φώτα LED, ενώ η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας είναι 6,5 ιντσών. Το μοντέλο εφοδιάζεται από τη βασική του κιόλας έκδοση με traction control και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε ταχύτητες πόλης, καθώς και με το ανάλογο για την αποφυγή πολλαπλών συγκρούσεων. Στα έξτρα, έχουμε σύστημα ελέγχου της απόστασης από το προπορευόμενο όχημα που λειτουργεί από τα 30 έως τα 210 χλμ./ώρα, σύστημα αναγνώρισης σήμανσης του δρόμου, σύστημα ειδοποίησης για ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και υποβοήθηση στάθμευσης. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τα Style και Sport, όπου στην πρώτη περίπτωση έχουμε ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, λεπτομέρειες χρωμίου στις πλευρικές επιφάνειες του αυτοκινήτου, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης για τον οδηγό και καθίσματα με τονισμένη στήριξη για την καλύτερη άνεση των επιβατών. Το πακέτο συμπληρώνεται με τον ιδιαίτερο για την έκδοση φωτισμό της καμπίνας και ένα πλήρες σετ συνδεσιμότητας για φορητές συσκευές. Στην έκδοση Sport, έχουμε σκούρα πίσω τζάμια και φιμέ πίσω φωτιστικά, προβολείς ομίχλης εμπρός, τροχούς 17 ιντσών (και εδώ) και κόκκινες δαγκάνες στα φρένα. Τα καθίσματα της έκδοσης είναι με διαφορετική διαμόρφωση και προσφέρουν περισσότερη πλευρική στήριξη, ενώ η οροφή είναι μαύρη και τα πεντάλ στα πόδια του οδηγού αλουμινένια. Το T-Roc αναμένεται να το δούμε στις εκθέσεις της VW της Γερμανίας, τον Νοέμβριο με τιμή εκκίνησης που υπολογίζουμε πως θα είναι λίγο πάνω από τις 20.000 ευρώ- και έτσι θα μπει απέναντι και από το Golf που έχει πολύ κοντινή τιμή εκκίνησης με τον κινητήρα του 1,0 λίτρου. 

    Η γνώμη μας
    Η VW βάζει το Golf σε ένα ελκυστικό SUV περιτύλιγμα και το αποκαλεί T-Roc. Σίγουρα με τον τρόπο αυτό μπορεί να προσκαλέσει νέους πελάτες για να το δουν αλλά μάλλον θα πάρει πελάτες και από το διαχρονικό της best seller, το Golf. 

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    * Κινητήρας 4κύλινδρος diesel με turbo, εμπρός εγκάρσια τοποθετημένος * Χωρητικότητα 1.968 κ.εκ. * Ισχύς 140 kW (190 ίπποι) * Ροπή 400 Nm * Μετάδοση και στους 4 τροχούς/ 7άρι DSG * Χώρος αποσκευών 445-1.290 λίτρα

    Συντάκτης: PETER FISCHER
    Φωτογραφίες: VW, S. HABERLAND

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ