Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στα εντυπωσιακά στοιχεία της εμφάνισης είναι και η διαμόρφωση του πίσω φωτιστικών που εμφανίζονται και στο προφίλ του XC40.

Η Volvo εξοπλίζει το XC40 με τα ίδια στοιχεία ασφάλειας που βρίσκει κανείς στα XC60 και XC90.

Συνδεσιμότητα: Apple CarPlay και Android Car

Διαβάστηκε από 8811 αναγνώστες - 20/11/2017

Στον προαιρετικό εξοπλισμό του XC40 βρίσκουμε το SensusConnect σύστημα ψυχαγωγίας- το ίδιο με τους XC60. Με ανασχεδιασμένες λειτουργίες και φρεσκαρισμένη εμφάνιση, βάζει σε πρώτο πλάνο τις σημαντικότερες από τις εφαρμογές που μπορεί να χρειαστεί ο οδηγός. Ο χάρτης του συστήματος πλοήγησης είναι πλέον πιο μεγάλος, ενώ με χρώματα και νέα σχέδια έχει στολιστεί η πλοήγηση στις διάφορες εφαρμογές. Με έξτρα κόστος, το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με τα Apple CarPlay και Android Car, καθώς και με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για smartphones.

Κινητήρες και τιμές
Για το λανσάρισμα του μοντέλου, η Volvo προσφέρει έναν κινητήρα βενζίνης (T5 AWD) και έναν diesel (D4 AWD). Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Στο T5 AWD το μοντέλο έχει 247 ίππους και 350 Nm ροπής, ενώ στο D4 AWD που έχει και σύστημα start/stop οι ίπποι είναι 190 και τα Nm της ροπής 400. Την ¶νοιξη του 2018 θα δούμε και την έκδοση T3 με τον γνωστό κινητήρα των 156 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η Volvo αργότερα θα λανσάρει και ένα plug-in υβριδικό, καθώς και ένα αμιγώς ηλεκτρικό XC40. Στη Γερμανική αγορά, το XC40 στην έκδοση Momentum και με τον D4 κινητήρα (AWD) αναμένεται να κοστίζει 44.450 ευρώ. Αντίστοιχα, στην έκδοση T3, η βασική τιμή του μοντέλου θα είναι τα 31.000 ευρώ. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ