Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ανανεωμένο μοντέλο πιάστηκε να περιμένει σε ένα κόκκινο φανάρι στους γερμανικούς δρόμους.

Νέο βίντεο από τη Mercedes GLC Coupe

11/7/2018

Ένα κόκκινο φανάρι μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και να παρατηρήσουμε την εντυπωσιακή Mercedes GLC Coupe.

Το ανανεωμένο μοντέλο πιάστηκε να περιμένει σε ένα κόκκινο φανάρι στους γερμανικούς δρόμους έχοντας ένα ελαφρύ καμουφλάζ στον μπροστινό προφυλακτήρα, όπως και στα φωτιστικά σώματα. Μάλιστα το γεγονός αυτό μας θυμίζει την προ ημερών Mercedes GLC η οποία είχε κάνει την εμφάνισή της με μία παρόμοια «ενδυμασία» για την οποία και σας ενημερώσαμε.
 
Έτσι αυτό το στοιχείο δείχνει πως η μάρκα εργάζεται στην ανανέωση και των δύο μοντέλων. Σχετικά με τη coupe απ ότι φαίνεται οι σχεδιαστές έχουν προσφέρει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ διαφορετική «υπογραφή» θα έχουν και τα LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα εκτείνονται μέχρι και την πόρτα του χώρου αποσκευών, έχοντας ένα φρέσκο σχέδιο για να μπορέσει το αυτοκίνητο να μπει απέναντι από την επόμενη γενιά της BMW X4.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως στο εσωτερικό η ανανεωμένη GLC coupe αναμένεται να υιοθετήσει ένα ψηφιακό σύνολο οργάνων και μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, COMAND, το οποίο θα παραμείνει στη θέση του παρόλο την ύπαρξη του MBUX.
 
Τέλος σχετικά με το πότε θα δούμε τις ανανεωμένες Mercedes GLC και GLC coupe, λαμβάνοντας υπόψη το ελαφρύ καμουφλάζ, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί εντός των προσεχώς εβδομάδων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις