Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα νέο concept ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει η Opel.

Nέο concept από Opel

13/6/2018

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο αντιπρόεδρος της μάρκας στον τομέα της Σχεδίασης, κ. Mark Adams. Για ποιο μοντέλο της μάρκας θα πάρουμε μια μικρή γεύση;

Ένα νέο concept ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει η Opel μέσα στους επόμενους μήνες, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι θα τραβήξει τα βλέμματα του κοινού χάρη στην ενθουσιώδη σχεδιαστική του ταυτότητα, από την οποία θα δανειστεί στοιχεία και το νέο Corsa που θα κάνει ντεμπούτο το επόμενο έτος.

Η γερμανική εταιρεία-μέλος του PSA Group έδωσε στην δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα teaser κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου της μάρκας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα πρόκειται για μια εξέλιξη του GT Concept που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ο Mark Adams, αντιπρόεδρος της μάρκας στον τομέα Σχεδίασης ανέφερε: «To concept αναδεικνύει το προς τα πού οδεύουμε στο μέλλον. Θα πάρετε μια γεύση για το Corsa αλλά θέλουμε να είναι κάτι παραπάνω από αυτό.» Η σχεδίαση του επόμενης γενιάς «μικρού» της Opel πάντως έχει ήδη ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον Adams, με τον ίδιο να αναφέρει ότι εξαιτίας της αλλαγής ιδιοκτησίας από την General Motors στο PSA Group, το τμήμα σχεδίασης αναγκάστηκε να κατασκευάσει τα πάντα από την αρχή.

Σε άλλα νέα, η μάρκα επιβεβαίωσε ότι η plug-in υβριδική έκδοση του Grandland X θα είναι μόνο ένα από τα τέσσερα συνολικά «ηλεκτρικά» μοντέλα που θα λανσαριστούν μέχρι το 2020. Τα υπόλοιπα τρία θα είναι κατά σειρά το ηλεκτρικό Corsa, το νέο Ampera-e και το υβριδικό Vivaro. Στόχος της μάρκας είναι να προσφέρει ηλεκτρική έκδοση σε κάθε μοντέλο της γκάμας της μέχρι το 2024.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις