Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο θηρίο από την Land Rover;

11/8/2017

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή σχεδίου της μάρκας Gerry McGovern είναι πολύ πιθανόν να έρθει στην παραγωγή ένα νέο μοντέλο Discovery από την Land Rover.

Ο McGovern απευθυνόμενος σε διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφερε πως υπάρχει χώρος  για να έρθει στην παραγωγή ένα ακόμα Discovery, καθώς υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα, ενώ έσβησε την όποια πιθανότητα να κατασκευαστεί ένα νέο 7θέσιο Range Rover.  
 
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε « Για μένα, μια οικογένεια είναι περισσότερη από δύο και έχουμε μόνο δύο οχήματα Discovery, έτσι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, για να γίνουν νέες προσθήκες», ενώ συμπλήρωσε πως πριν παρθεί οποιανδήποτε απόφαση θα πρέπει η εταιρεία να εξακριβώσει ποιες είναι οι προτεραιότητές και το ύψος της επένδυσης που απαιτείται.
 
Όσον αφορά τη μορφή που πιθανόν να έχει το μελλοντικό Discovery δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση, ωστόσο τα δυο τρέχοντα μοντέλα είναι παραλλαγές της σειράς Range Rover, η οποία αποτελείται από τέσσερα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων των Evoque, Velar, Range Rover Sport και Range Rover.    
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις