Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τις δικές της προτάσεις για την ευκολότερη φόρτιση των μπαταριών στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, προετοιμάζει η Continental

Οι νέοι τρόποι φόρτισης της Continental

15/12/2017

Τις δικές της προτάσεις για την ευκολότερη φόρτιση των μπαταριών στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, προετοιμάζει η Continental. Δείτε περισσότερα.

Πάνω στις προηγμένες τεχνολογίες μπαταριών εργάζεται η Continental, ενόψει της ανάπτυξης των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Μία από τις νέες τεχνολογίες στην οποία εργάζεται η εταιρεία, είναι το νέο ασύρματο σύστημα φόρτισης. Μέσω αυτού τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρκάροντας σε ένα συγκεκριμένο χώρο, θα μπορούν να φορτίζονται από το έδαφος μέσω ένα pad που θα έχει τοποθετηθεί,  χωρίς την χρήση καλωδίου, έχοντας μάλιστα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια της φόρτισης έως και 10 φορές.

Εκτός από αυτό το σύστημα η Continental έχει οραματιστεί και ένα ασύρματο δίκτυο φόρτισης. Θεωρητικά, αυτό το δίκτυο προβλέπει να εγκαθίστανται μικροί ασύρματοι φορτιστές σε πολυσύχναστα μέρη, επιτρέποντας έτσι στα αυτοκίνητα να δέχονται μικρής κλίμακας φόρτισης χωρίς να χρειάζεται και εδώ η χρήση καλωδίου.
 
«Η Continental προσφέρει ένα ασύγκριτο φάσμα τεχνολογιών φόρτισης, που αναπτύχθηκε με βάση την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας στο συγκεκριμένο τομέα», δήλωσε αρχικά ο Brian McKay, διευθυντής της εταιρείας στη περιοχή της Βόρειας Αμερικής και συνέχισε
 
«Οι καινοτόμες τεχνολογίες που παρουσιάζουμε θα κάνουν τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος πιο απλή, πιο βολική και πιο αποδοτική. Αυτό σημαίνει ότι το πολυσυζητημένο ζήτημα της εμβέλειας θα γίνει σύντομα σε μεγάλο βαθμό παρελθόν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις