Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα γίνει διαθέσιμη τόσο στην saloon όσο και στις estate, coupe και cabriolet εκδοχές του πολυτελούς μοντέλου.

Νightfall έκδοση για προ-ανανέωσης C-Class

18/5/2018

Mια τελευταία έκδοση για την προ-ανανέωσης C-Class παρουσίασε η Mercedes. Τι περιλαμβάνει η νέα έκδοση;

Την τελευταία έκδοση για την C-Class πριν το μοντέλο λάβει την ανανεωμένη του έκδοση παρουσίασε η Mercedes. Η ονομασία της είναι Nightfall Edition θα γίνει διαθέσιμη τόσο στην saloon όσο και στις estate, coupe και cabriolet εκδοχές του πολυτελούς μοντέλου.

Η έκδοση βασίζεται σημαντικά πάνω στην έκδοση AMG Line και ξεχωρίζει στον εσωτερικό της διάκοσμο για την σκούρα ξύλινη επένδυση και το μοναδικό τιμόνι AMG ενώ όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το μοντέλο λαμβάνει το AMG Line bodykit, 18 ή 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου, μαύρες θήκες στους καθρέπτες, ανθρακονημάτινο σπόιλερ και τρία μόνο διαθέσιμα εξωτερικά χρώματα: Iridium ασημί, Selenite γκρι or Obsidian μαύρο.

Σε ό,τι αγορά την ανανεωμένη C-Class που έχει ήδη παρουσιαστεί, τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με νέους προφυλακτήρες, αναβαθμισμένη μάσκα και ενημερωμένους προβολείς LED υψηλής απόδοσης, ενώ τεχνολογίας LED  είναι και τα αναμορφωμένα οπίσθια φωτιστικά σώματα. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό να σημειώσουμε πως στη διάθεση των ενδιαφερόμενων βρίσκεται και το Night Package, ωστόσο μόνο για την cabrio έκδοση.
 
Περνώντας στο εσωτερικό, η Mercedes έχει προχωρήσει σε κάποιες μικρές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης νέου τιμονιού με χειριστήρια που λειτουργούν μέσω της αφής (δεν υπάρχουν μπουτόν), ενώ οι κατασκευαστές εγκατέστησαν και ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί καθώς το σύστημα εσωτερικού φωτισμού έχει μια γκάμα 64 χρωμάτων, ενώ μέσω του ενημερωμένου συστήματος φωνητικού ελέγχου LINGUATRONIC ο οδηγός μπορεί να εξατομικεύσει πρόσθετες ρυθμίσεις όπως τα θερμαινόμενα καθίσματα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις