Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στς ευρωπακές αγορές το νέο Seat Tarraco.

Ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές αγορές για το νέο SEAT Tarraco

12/12/2018

Το νέο Seat Tarraco λανσάρεται επίσημα στην ευρώπη. Διαβάστε περισσότερα.

Ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές αγορές έκανε το νέο μεγάλο SUV της SEAT, Tarraco το οποίο διατίθεται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, με την τιμή του να ξεκινά από 28.320 λίρες (31.377 ευρώ περίπου). Στη βασική έκδοση SE του μοντέλου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μεταλλικό χρώμα, τριζωνικός κλιματισμός, 17άρες ζάντες και ραδιόφωνο DAB.
 
Από κει και πέρα στην αμέσως επόμενη έκδοση (SE Technology) η τιμή του μοντέλου ξεκινά από τις 30.410 λίρες (33.693 ευρώ περίπου), ενώ περνώντας στα μοντέλα XCELLENCE τα οποία κερδίζουν εξοπλιστικά ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, δέρμα Alcantara, ασύρματο φορτιστή smartphone και κάμερα οπισθοπορείας, η τιμή εκκίνησης είναι στις 30.410 λίρες (περίπου 33.693 ευρώ).

Το SEAT Tarraco στην έκδοση XCELLENCE LUX ξεκινά από τις 32.135 λίρες (περίπου 35.604 ευρώ) και τα επιπλέον στοιχεία περιλαμβάνουν ζάντες 20 ιντσών, δερμάτινη ταπετσαρία κ.α.
 
Να θυμίσουμε πως σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, στη βάση της γκάμας βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων με ισχύ 150 ίππων που συνδυάζεται με εξατάχυτο κιβώτιο. Επόμενη επιλογή είναι ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος 2λιτρος κινητήρας με ισχύ 190 αλόγων, ο οποίος συνοδεύεται από ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Οι άλλες δύο επιλογές αποτελούνται από τον turbodiesel 2.0 λίτρων κινητήρα που έρχεται σε δύο εκδόσεις με 150 και 190 ίππους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα θα προσφερθεί και μία έκδοση FR, όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής τεχνολογίας της SEAT, Matthias Rabe.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις