Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην έκθεση του Τόκιο τον Οκτώβριο θα παρουσιάσει η Suzuki το ηλεκτρικό της όχημα.

Ντεμπούτο στο Τόκιο το e-Survivor

25/9/2017

Η Suzuki μας δείχνει το πρωτότυπο e-Survivor, κάτι σαν το Jimny του μέλλοντος, επιμένοντας πως η χαρά της εκτός δρόμου οδήγησης μπορεί να συνδυαστεί με τις οικολογικές ανησυχίες, με έναν τελείως ηλεκτρικό τρόπο.

To 2020 η Suzuki θα γιορτάσει τα 100α της γενέθλια και σήμερα μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πώς φαντάζεται τα επόμενα 100, δείχνοντάς μας το πρωτότυπο e-Survivor, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Τόκιο, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 27 Οκτωβρίου.
 
Το Suzuki e-Survivor είναι αποφασισμένο να μας πείσει πως η χαρά της εκτός δρόμου οδήγησης μπορεί να συνδυαστεί με τις οικολογικές ανησυχίες, με έναν τελείως ηλεκτρικό τρόπο. Βάσει διαστάσεων (μήκος 3.460, πλάτος 1.645, ύψος 1.655 και μεταξόνιο 2.300 χλστ.) το concept θα μπορούσε να είναι ο προπομπός του μελλοντικού Jimny, αλλά η Suzuki αναφέρει και το όνομα «Escudo», που χρησιμοποιείται σε μερικές αγορές αντί του «Vitara».
 
 
Η συνολική σχεδίαση του πρωτότυπου παραπέμπει σε αυτή ενός φουτουριστικού buggy, με το μπλε φωτισμό των τροχών να μην αφήνουν καμία αμφιβολία πως πρόκειται για ηλεκτρικό όχημα. Η γρίλια της μάσκας μοιάζει σαν μια εξέλιξη αυτής του Jimny, οι πόρτες είναι διαφανείς, ενώ η οροφή λάμπει δια της απουσίας της. Το πρωτότυπο της Suzuki έχει υψηλές δυνατότητες αναρρίχησης, αμφίβιες ικανότητες, ενώ διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ για κάθε τροχό.
 
Στην εκτεθειμένη στα καιρικά στοιχεία καμπίνα, υπάρχει μια τεράστια πανοραμική οθόνη, η οποία καλύπτει όλο το ταμπλό, προσφέροντας τρισδιάστατη απεικόνιση του συστήματος δορυφορικής πλοήγησης. Ο συνεπιβάτης διαβάζει τις ειδήσεις, ενώ ο οδηγός έχει πάνω στο τιμόνι τις λεπτομέρειες της πορείας του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις