Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι τιμές του νέου Κia Soul

26/5/2017

Το ντεμπούτο το στην ελληνική αγορά έκανε το νέο crossover της Kia, διαθέτοντας 3 κινητήρες και το εξοπλιστικό πακέτο ονόματι EX Premium

Σύμφωνα με τη μάρκα το νέο crossover Kia Soul συνδυάζει σπορτίφ χαρακτήρα, τεχνολογίες ασφάλειας και πρακτικότητας, αλλά και ποιοτική όπως και αθόρυβη οδική συμπεριφορά.

To Soul βασίζεται στο ίδιο πλαίσιο με το Ceed, γεγονός που του εξασφαλίζει άνετους εσωτερικούς χώρους και πορτμπαγκάζ 354 λίτρων.

Τιμές
Στο μηχανικό κομμάτι, το μοντέλο διατίθεται με τρεις επιλογές κινητήρων. Βάση της γκάμας αποτελεί ο 1.600άρης βενζίνης απόδοσης 132 ίππων σε συνδυασμό με 6τάχυτο κιβώτιο με κόστος που ξεκινά από τις 17.490 ευρώ, ενώ αμέσως μετά βρίσκουμε τον 1,6 λίτρων βενζίνης με απόδοση 204 άλογα σε συνδυασμό αποκλειστικά με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και τιμή που ξεκινά από τις 25.000 ευρώ. Στα diesel υπάρχει μία μόνο επιλογή  1,6 λίτρων με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και κόστος που ξεκινά από τις 19.490 ευρώ ή με 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη από τις 21.490 ευρώ.

Τέλος, νέο Soul θα διατίθεται σε ένα μόνο επίπεδο εξοπλισμού, το EX Premium, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οθόνη 7 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, Cruise Control με Speed Limiter, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, δερμάτινη επένδυση σε όλη την καμπίνα, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς ομίχλης κ.α.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις