Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πηγές από την McLaren αναφέρουν ότι η βρετανική μάρκα δεν πρόκειται να φτιάξει κάποιο μοντέλο για το οποίο θα πρέπει να γίνουν παραχωρήσεις στις επιδόσεις.

«Όχι στα SUV»

19/1/2018

Aντίθετη στην μόδα των SUV φαίνεται πως είναι στην McLaren και ο λόγος είναι ένας. Διαβάστε γιατί.

Εδώ και κάποια χρόνια, η κατηγορία των SUV βλέπει τις πωλήσεις της να αυξάνονται και να πληθύνονται έχοντας γίνει η νέα μόδα στο κοινό που θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Αυτή η μόδα έχει κάνει πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες supercar να θέλουν να κατασκευάσουν τα δικά τους SUV. Για παράδειγμα, η Lamborghini όχι μόνο παρουσίασε την Urus αλλά βασίζει και πολλά πάνω στην επιτυχία ενώ σίγουρη πρέπει να θεωρείται η κατασκευή ενός SUV και από την Ferrari.

O αρχισχεδιαστής της ΜcLaren πάντως φαίνεται να έχει τελείως διαφορετική άποψη για την χρησιμότητα ενός SUV μοντέλου στην γκάμα μιας αυτοκινητοβιομηχανίας που φτιάχνει supercars. O Dan Parry-Williams δήλωσε: « Δεν θα είμαι ο πρώτος που θα τονίσει ότι τα SUV δεν είναι ούτε πολύ σπορ ούτε πολύ χρηστικά».

Πηγές από την McLaren αναφέρουν ότι η βρετανική μάρκα δεν πρόκειται να φτιάξει κάποιο μοντέλο για το οποίο θα πρέπει να γίνουν παραχωρήσεις στις επιδόσεις και τον οδηγικό χαρακτήρα του μοντέλου, άρα φαίνεται όντως απίθανο να λανσαριστεί κάποιο McLaren SUV σύντομα.

Εσείς τι λέτε; Θα σας άρεσε να δείτε κάποιο SUV από την εταιρεία αυτή ή είναι καλύτερα που δεν ακολουθεί το παράδειγμα της Lamborghini με την κατασκευή κάποιου SUV.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις