Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την πρόθεση της BMW να μην προσφέρει κανένα μοντέλο της Σειράς Μ με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς επιβεβαίωσε η εταιρεία.

Όχι στα μπροστοκίνητα Μ λέει η BMW

19/10/2017

Την πρόθεση της BMW να μην προσφέρει κανένα μοντέλο της Σειράς Μ με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς επιβεβαίωσε η εταιρεία.

Μέσω δηλώσεων του αντιπροέδρου του τμήματος υψηλών επιδόσεων «Μ», οι «βαυαροί» γνωστοποίησαν ότι κανένα από τα μελλοντικά αυτοκίνητα της συγκεκριμένης Σειράς δεν  θα έχει την κίνηση στους μπροστά τροχούς.
 
«Πρέπει να είσαι σε θέση να αισθάνεσαι το αυτοκίνητο και με το τιμόνι και με το γκάζι. Σήμερα, δεν υπάρχει κάποια λύση για ένα μπροστοκίνητο μοντέλο», ανέφερε στα διεθνή μέσα ο Dirk Hacker, ωστόσο δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό αποκαλύπτοντας πως η BMW M2 θα μπορούσε να είναι το τελευταίο αυτοκίνητο του τμήματος Μ που προσφέρεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

«Μου αρέσει το χειροκίνητο κιβώτιο πολύ, ωστόσο το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη προσφέρει καλύτερη απόδοση και έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα», ολοκλήρωσε.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι επόμενες γενιές των M3 και M4 θα συνεχίσουν να έχουν την κίνηση στους πίσω τροχούς, σε αντίθεση με την Μ5, η οποία θα είναι τετρακίνητη.
 
Τέλος σε ότι αφορά την επόμενη γενιά της Σειράς 2 τόσο σε coupe όσο και σε κάμπριο έκδοση θα διατηρήσει την κίνηση στους πίσω τροχούς, σε αντίθεση με την Gran Coupe έκδοση που θα είναι μπροστοκίνηση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις