Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσύ θα ήθελες μια Ford Mustang «τσάμπα»? [video]

13/9/2019

Πώς θα σας φαινόταν αν ερχόταν στα δικά σας χέρια μια ολοκαίνουρια Ford Mustang εντελώς δωρεάν;

Η Ford φαίνεται πως είναι μια από τις μάρκες που έχουν αρχίσει δυναμικές καμπάνιες στην Σαουδική Αραβία μετά το νέο νόμο που τέθηκε σε ισχύ και επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν.

Μια από τις πιο γνωστές ακτιβίστριες της χώρας είναι η Sahar Hasan Nasif, πρώην καθηγήτρια Αγγλικής λογοτεχνίας, που στο παρελθόν είχε συλληφθεί επειδή έδωσε στην δημοσιότητα ένα video με την ίδια να οδηγάει όταν ακόμη απαγορευόταν. Η ίδια είχε κάνει γνωστό πως η σχέση της με τα αυτοκίνητα ξεκίνησε το 1999 στην Καλιφόρνια όταν νοίκιασε μια Ford Mustang ενώ συχνά ανέφερε ότι από τότε ήθελε να αποκτήσει το δικό της «άτι». Η αντιπροσωπείας της Ford λοιπόν δεν έχασε χρόνο και οργάνωσε ολόκληρη εκδήλωση για να προσφέρει στην Sahar μια ολοκαίνουρια Mustang εντελώς δωρεάν, τιμώντας έτσι όλες τις προσπάθειες της.
 

Το αυτοκίνητο που της δόθηκε κατασκευάστηκε στο Μίσιγκαν τον περασμένο Μάρτιο και ξεχωρίζει για την Triple Yellow Tri Coat βαφή, τις 19άρες ζάντες, τα σπορ δερμάτινα καθίσματα, την 12 ιντσών οθόνη infotainment κ.α. Μάλιστα, η Ford δεν της έδωσε μια Mustang με το 2,3 λίτρων μοτέρ αλλά μια με το V8 μηχανικό σύνολο των 5,0 λίτρων απόδοσης 560 ίππων και 569 Νm ροπής σε συνδυασμό με 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Με την Sahar να λέγεται πως έχει ήδη 6 παιδιά και 16 εγγόνια, η Mustang σίγουρα δεν θα μείνει να σκουριάζει σε κάποια αποθήκη.

Αυτό είναι το video που είχε οδηγήσει στην σύλληψη της.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις