Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Κia αναφέρει ότι το Forte στην «φρέσκια» εκδοχή του θα κινηθεί στα σχεδιαστικά πρότυπα που έχει θέσει το νέο Stinger.

To νέο Forte σεντάν θα παρουσιαστεί επίσημα στις 15 Ιανουαρίου.

Ο εσωτερικός διάκοσμος χαρακτηρίζεται μινιμαλιστικός.

Πρόγευση του Κia Forte

11/1/2018

Η Κia αποκάλυψε τις δικές της teaser ψηφιακές εικόνες λίγες μέρες πριν από την επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου Kia Forte.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Kia διέρρευσε ότι θα παρουσιάσει μια ανανεωμένη έκδοση του Forte στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit. Για να προϊδεάσει το κοινό, η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε τις teaser ψηφιακές εικόνες για το πώς θα μοιάζει το νέο μοντέλο τόσο στο εσωτερικό διάκοσμο όσο και στο εξωτερικό.

Η Κia αναφέρει ότι το Forte στην «φρέσκια» εκδοχή του θα κινηθεί στα σχεδιαστικά πρότυπα που έχει θέσει το νέο Stinger, αποκαλώντας τη καινούρια του σχεδίαση πιο σοφιστικέ και σπορτίφ. Παρατηρώντας τις εικόνες, το μάτι πέφτει αμέσως στην ανανεωμένη tiger nose γρίλια που χαρακτηρίζει την μάρκα και τα εμπρός αιχμηρά φωτιστικά σώματα ενώ δεν περνούν απαρατήρητοι οι μεγάλοι εισαγωγείς αέρα που είναι ενσωματωμένοι στον προφυλακτήρα. Το πίσω μέρος από την άλλη πλευρά, οι ομοιότητες με το Stinger είναι εμφανείς, με τα φώτα να υιοθετούν το ίδιο σχήμα, ενώ στο σύνολο της η σχεδιαστική γλώσσα είναι μυώδης, κάνοντας το νέο Forte ακόμα πιο «επιθετικό».
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος χαρακτηρίζεται μινιμαλιστικός, με την παράσταση να κλέβει η γιγάντια οθόνη infotainment ενώ φαίνεται πως το Forte θα υιοθετήσει τους αεραγωγούς «τουρμπίνες» του Stinger.

To νέο Forte σεντάν θα παρουσιαστεί επίσημα στις 15 Ιανουαρίου. Το μοντέλο δεν θα προσφερθεί στην Ευρώπη αλλά θα γίνει διαθέσιμο μόνο σε αγορές της Λατινικής Αμερικής και της Ανατολικής Ασίας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις