Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέος κινητήρας για το Hyundai Τucson

25/5/2017

Με αφορμή την έλευση του Hyundai Τucson στην ελληνική αγορά, σας παρουσιάζουμε μια πρόταση από τον βελτιωτικό οίκο Bisimoto

O οίκος βελτιώσεων  Bisimoto έδωσε έναν πιο ισχυρό κινητήρα στο Hyundai Tucson συνδυασμένο με πιο επιθετική εμφάνιση
.
Με αφορμή την έλευση του Hyundai Τucson στην ελληνική αγορά, σας παρουσιάζουμε μια πρόταση από τον  βελτιωτικό οίκο Bisimoto και τις προσπάθειες του να κάνει το SUV της νοτιοκορεάτικης μάρκας αισθητά πιο γρήγορο.

Για τον βελτιωτικό οίκο Bisimoto, ο 1.6 λίτρων κινητήρας δεν είναι αρκετός. Για αυτόν τον λόγο εξόπλισε το Tucson με έναν 2.4 λίτρων κινητήρα!

Αρχικά ασχολήθηκε και αναβάθμισε τα εσωτερικά του κινητήρα (πιστόνια, μπιέλες, βαλβίδες κ.α.) τοποθετώντας ενισχυμένα. Στη συνέχεια τοποθέτησε μια τουρμπίνα μεγάλης παροχής, που σε συνδυασμό με τη νέα διάταξη του κινητήρα η συνολική απόδοση θα αγγίζει τους 700 ίππους. Επιβεβαιώνεται και η χρήση 6ταχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. 
 
Όπως δήλωσε κι ο ιδιοκτήτης του οίκου και υπεύθυνος του project Bisi Ezerioha, «έπειτα από χιλιάδες ώρες δοκιμών και εξέλιξης νέων εξαρτημάτων για το μοτέρ, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες του νέου Tucson μια μοναδική αγωνιστική αίσθηση».

Πέρα όμως από τα εσωτερικά μέρη, στο Tucson έχει τοποθετηθεί κι ένα μοναδικό bodykit, μια αερανάρτηση καθώς και 5ακτινες ζάντες μεγάλης διαμέτρου. 

Οι φήμες το θέλουν να βγαίνει στη παραγωγή το συντομότερο.

Θα το παίρνατε;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις