Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Nέα BMW X6

2/7/2019

Η νέα BMW X6 ήταν ανέκαθεν το premium SUV που άλλαξε την ζωή μας. Το νέο μοντέλο θα αλλάξει τα δεδομένα της κατηγορίας? Δείτε πρώτοι όλα τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει...

Oι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς BMW Χ6 ήρθαν στην επιφάνεια μετά από διαρροή, λίγο πριν το premium SUV κάνει το ντεμπούτο του στην παγκόσμια σκηνή.
Στο εμπρός μέρος, η νέα BMW Χ6 εξοπλίζεται με ελαφρώς διαφοροποιημένα και πιο πλατιά φωτιστικά σώματα ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται η γνωστή kidney γρίλια της μάρκας αλλά με σαφώς μεγαλύτερες διαστάσεις.



Πιο χαμηλά, ο προφυλακτήρας έχει νέα σχεδίαση και περιλαμβάνει δύο μεγαλύτερους αεραγωγούς ενώ ο διαχύτης είναι ακόμα πιο σπορτίφ και επιθετικός. Μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος αφού η X6 υιοθετεί εντελώς καινούρια φωτιστικά σώματα, με έμπνευση από την Σειρά 8, νέο προφυλακτήρα, μικρή και διακριτική αεροτομή, δύο διπλές απολήξεις και «ακραίο» διαχύτη.
Εικόνα μέσα από την καμπίνα δεν έχουμε, ωστόσο ο εσωτερικός διάκοσμος ξέρουμε πως θα έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν της Χ5. Αυτό συνεπάγεται πως θα δίνουν το παρών δύο οθόνες 12,3 ιντσών, μία για το σύστημα infotainment και μία για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Πλούσιος από συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας θα είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός.

Η ισχύς της νέας Χ6 θα πηγάζει από έναν 6κύλινδρο turbo κινητήρα 3,0 λίτρων απόδοσης 340 ίππων σε συνδυασμό με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας ενώ στην κορυφή ίσως βρίσκεται ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4,4 λίτρων με απόδοση 462 άλογα και 649 Nm ροπής.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις