Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η γερμανική μάρκα συνδυάζει το teaser με το μότο : «The Original Perfected».

Πρώτο teaser της CLS

20/11/2017

H Mercedes αποκάλυψε την πρώτη teaser εικόνα της νέας CLS, συνοδεύοντας την με το μότο: «The Original Perfected». Διαβάστε όλες τις τελευταίες πληροφορίες.

Τα Σαββατοκύριακα συνήθως δεν είναι μέρες κατά τις οποίες οι αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν να κάνουν ανακοινώσεις, ωστόσο η Mercedes θέλησε να παρουσιάσει την πρώτη teaser εικόνα της ολοκαίνουριας CLS που αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles στις 27 Νοεμβρίου.

Η γερμανική μάρκα συνδυάζει το teaser με το μότο : «The Original Perfected» (μετ. To αρχικό τελειοποιήθηκε) αναφερόμενη στο γεγονός ότι η CLS ήταν το μοντέλο που έδωσε την ταυτότητα του σε ολόκληρη την κατηγορία των 4θυρων coupe σεντάν. Η εικόνα δείχνει αποκλειστικά τον πρόβολο όπου γίνεται εμφανής η παρουσία LED  στα φωτιστικά σώματα και η γνωστή στο κοινό γρίλια της μάρκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η CLS στη νέα της γενιά θα υιοθετήσει ένα ακόμα πιο σπορτίφ αμάξωμα από το τωρινό μοντέλο με περισσότερες μυώδεις επιφάνειες ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος θα επωφεληθεί πλήρως από την μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει η εταιρεία στον τεχνολογικό εξοπλισμό.
 

Όσον αφορά την αρχιτεκτονική της, η CLS θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με την Ε-Class αλλά αναμένεται να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις τόσο σε πλάτος όσο και σε μήκος. Στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, αναμένεται να βρεθούν δύο μοτέρ βενζίνης, ένα 4κύλιδνρο 250 ίππων και ένα 6κύλινδρο με απόδοση 362 άλογα. Στα diesel, η πρώτη επιλογή θα είναι ένα μοτέρ 241 ίππων και ένας 6κύλινδρος κινητήρας σε δύο εκδόσεις, 280 και 335 ίππων.

Από την πλευρά της, η ΑΜG θα αναλάβει τις εκδόσεις 63 και 63S της CLS για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις, ενώ θα λανσαριστεί και η CLS 53.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις