Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πραγματικά, ποιος θα αγόραζε ένα Rolls-Royce Pick-Up;

Rolls-Royce Pick-Up;

14/11/2017

Ο Kleber Silva συνεχίζει να παρουσιάζει τα ψηφιακά του σχέδια για την κατηγορία αυτή. Μήπως όμως αυτή τη φορά το παράκανε;

Mετά την πρόταση του ανεξάρτητου σχεδιαστή Κleber Silva για ένα Grandland X Pick-Up, o ίδιος προχώρησε σε πιο premium μονοπάτια, δημιουργώντας ψηφιακά ένα Rolls-Royce Pick-Up.

Το νέο αυτό ψηφιακό μοντέλο βρίσκεται κάτω από την ονομασία Ηaunt και όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, η σχεδιαστική γλώσσα κινείται στα πρότυπα που έχει θέσει εδώ και χρόνια η βρετανική μάρκα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα τετράθυρο Pick-Up που στον πρόβολο του λαμβάνει δάνειο πλήρως την σχεδιαστική γραμμή της Phantom. Aντίθετα, ξενίζουν ιδιαίτερα οι μεγάλοι τροχοί με τους οποίους εξοπλίζεται το ψηφιακό σχέδιο, καθώς δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στα μοντέλα της μάρκας ενώ και η καρότσα μοιάζει «εξωγήινη».

Πόσες είναι άραγε οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο project από την Rolls Royce; H αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει ακόμα και αν η κατηγορία αυτή λαμβάνει τελευταία μεγάλη προσοχή από το σύνολο των εταιρειών.

Πραγματικά, ποιος θα αγόραζε ένα Rolls-Royce Pick-Up;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις