Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτα είναι τα ειδικά γυαλιά. Δείτε τη δεύτερη εικόνα και πως καταγράφεται ο κινητήρας στην οθόνη.

Ο κινητήρας μέσα από τα νέα γυαλιά.

Service στην Porsche με ειδικά γυαλιά

21/11/2017

Έρχονται τα νέα ειδικά γυαλιά για τους μηχανικούς της Porsche, που θα ελέγχουν το αυτοκίνητο με μία ματιά. Μάθετε περισσότερα.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση θα προβεί η Porsche, χρησιμοποιώντας ειδικά γυαλιά τα οποία θα δώσουν την δυνατότητα στους μηχανικούς των αντιπροσωπειών να κάνουν γρηγορότερα και καλύτερα τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αφού θα μπορούν να ελέγξουν σε βάθος το κάθε αμάξι απλά και μόνο κοιτάζοντας το.
 
Τα ειδικά αυτά γυαλιά τα οποία είναι πολύ ελαφριά, θα λειτουργούν σε συνδυασμό με το λογισμικό «Tech Live Look» και διαθέτουν μια μηχανή αυτόματης εστίασης υψηλής ανάλυσης, η οποία επιτρέπει σε αυτούς που τα χρησιμοποιούν να δουν ακόμα και τις πολύ μικρές λεπτομέρειες, όπως το σπείρωμα στις βίδες.
 
Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με ισχυρά φώτα LED τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το φωτισμό σκοτεινών περιοχών του χώρου του κινητήρα.

Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι κάτι περισσότερο από ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας, καθώς όπως αναφέρει η εταιρεία μέσω της χρήσης των γυαλιών, θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της εικόνας και σε άλλα μέρη, έτσι ώστε να μπορούν παραπάνω από μία τεχνική ομάδα να δει την ίδια ακριβώς εικόνα προσφέροντας με αυτό τον τρόπο βοήθεια ένα χρειαστεί. Μάλιστα αυτή η δυνατότητα  θα τους επιτρέψει να εντοπίσουν γρήγορα και να επιλύσουν τεχνικά ζητήματα, μειώνοντας τους χρόνους εξυπηρέτησης έως και 40%.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα έξυπνα γυαλιά εκτός από τη μεταφορά της εικόνας σε άλλα μέρη, θα μπορούν να καταγράψουν εικόνες και να εμφανίσουν σχετικές πληροφορίες, όπως τεχνικά δελτία ή οδηγίες, στην επιφάνεια των γυαλιών.
 
Το συγκεκριμένο σύστημα θα ξεκινήσει στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και του Καναδά από το νέο έτος.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις