Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ισχύς του πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 190 ίππων.

Οι διαστάσεις του είναι 4.460 χλστ. μήκος, 1.870 χλστ. πλάτος, 1.630 χλστ. ύψος και 2.675 χλστ. μεταξόνιο.

Η ισχύς του πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 190 ίππων.

SsangYong e-SIV concept

20/2/2018

To πέμπτο της ηλεκτρικό concept θα παρουσιάσει στην Γενεύη η SsangYong. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Tα πρώτα επίσημα σκίτσα ενός ολοκαίνουριου concept με την ονομασία e-SIV παρουσίασε η κορεάτικη εταιρεία SsangYong. To concept αυτό θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και θα αποτελέσει το πέμπτο ηλεκτρικό concept της μάρκας δίπλα στα KEV1, KEV2, e-XIV και Tivoli EV-R.

Σύμφωνα με την μάρκα, πρόκειται για ένα compact SUV που θα αποτελέσει «σημείο αναφοράς και θα βοηθήσει να σχήμα η επόμενα γενιά των SUV και άλλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί η προσέγγιση της μάρκας στους τομείς της ηλεκτροκίνησης, της συνδεσιμότητας και της αυτόνομης οδήγησης».

Επιπλέον, θα προσφέρει μια πρώτη ματιά στην νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας που θα υιοθετήσει σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές καινοτόμο γρίλια, λεπτά φωτιστικά σώματα, μυώδεις θόλους και συνολικά σπορτίφ αμάξωμα. Οι διαστάσεις του είναι 4.460 χλστ. μήκος, 1.870 χλστ. πλάτος, 1.630 χλστ. ύψος και 2.675 χλστ. μεταξόνιο.

Η ισχύς του πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 190 ίππων που του επιτρέπει να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα τα 150 χλμ./ώρα. Η ηλεκτρική του αυτονομία θα είναι σύμφωνα με την μάρκα 450 χλμ ενώ με την εταιρεία να αναφέρει ότι η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί στο 80% σε μόλις 50 λεπτά.

Mαζί με το concept αυτό θα παρουσιαστεί στην Γενευή και τo νέο pick-up της μάρκας με την ονομασία Rexton Sports ή αλλιώς Q200.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις