Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε το ανανεωμένο Ford Fusion, το οποίο στην Ευρώπη φέρει την ονομασία Mondeo.

Δοκιμάζεται στην Ευρώπη το ανανεωμένο Mondeo

23/3/2018

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Ford Fusion στο αμερικανικό κοινό, το μοντέλο εμφανίστηκε και σε ευρωπαϊκό έδαφος, να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης και αναμένεται κάποια στιγμή να κάνει το ντεμπούτο του φέροντας την ονομασία Mondeo, όπως συμβαίνει στη «Γηραιά Ήπειρο».

Το ενημερωμένο Ford Mondeo που εντοπίστηκε σε σκανδιναβικές χώρες, είναι πολύ πιθανό,  να φέρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά (αν όχι όλα) που ανανεώθηκαν και στην αμερικάνικη εκδοχή του. Μέσα σε αυτές θα βρίσκονται ένα αναθεωρημένο εμπρόσθιο και οπίσθιο άκρο αλλά και διαφορετικό εσωτερικό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η μεγαλύτερη αλλαγή του σε σχέση με το προκάτοχό του, θα είναι η ύπαρξη ενός νέου πακέτου συστημάτων υποστήριξης οδηγού.
 
Το πακέτο αυτό ονομάζεται Co-Pilot 360 Protect, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα συστήματα αυτόματης πέδησης, ανίχνευσης πεζών, παρακολούθησης τυφλών σημείων, και διατήρησης λωρίδας, ενώ διαθέσιμο θα είναι και το τελευταίο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας Sync 3, το οποίο υπάρχει και στο Fusion.
 
Από κει και πέρα σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το ανανεωμένο Mondeo αναμένεται να έχει και μία πιο πολυτελή έκδοση (Vignale), η οποία αποτελεί την κορυφή της ευρωπαϊκής γκάμας της Ford.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το ανανεωμένο Ford Mondeo (Fusion για την αμερική) θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ, μέσω του Auto Show της Νέας Υόρκης, ενώ στην Ευρώπη ίσως να συστηθεί στο ευρύ κοινό από το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις