Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το εμπορικό του λανσάρισμα για την αγορά της Ευρώπης έκανε και επίσημα το νέο Volkswagen Touareg. Δείτε τις τιμές και τις εκδόσεις του γερμανικού SUV.

Στις αγορές το νέο Touareg

22/6/2018

Το εμπορικό του λανσάρισμα για την αγορά της Ευρώπης έκανε και επίσημα το νέο Volkswagen Touareg. Δείτε τις τιμές και τις εκδόσεις του γερμανικού SUV.

Οι τιμές με τις οποίες θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στη Γηραιά Ήπειρο το νέο Volkswagen Touareg έγιναν γνωστές με το γερμανικό SUV να ξεκινά από τις 51.995 λίρες (59.403 ευρώ περίπου), έχοντας κάτω από τον καπό τον 3.0 λίτρων V6 TDI κινητήρα.
 
Το βασικό μοντέλο προσφέρεται με 19άρες ζάντες, ενώ στο εσωτερικό του έχει μια οθόνη αφής επτά ιντσών, υποστηρίζοντας και το σύστημα πλοήγησης. Επιπλέον το εσωτερικό εξοπλίζεται με Bluetooth και δυνατότητα σύνδεσης του smartphone, ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό βρίσκονται οι προβολείς LED, το προσαρμοζόμενο cruise control και ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών υποστήριξης οδηγού.

Η επόμενη έκδοση είναι αυτή του Touareg R-Line, το οποίο ξεκινά από 55.905 λίρες (63.870 ευρώ) και έχει μία πιο σπορ εμφάνιση, γυάλινη πανοραμική οροφή και τροχούς 20 ιντσών.
 
Τέλος αυτοί που επιθυμούν μια πιο ισχυρή έκδοση μπορούν να επιλέξουν το Touareg R-Line Tech. Η ισχύς του μοντέλου ανέρχεται στους 286 ίππους από τον ίδιο κινητήρα με το βασικό μοντέλο, ωστόσο μία πολύ σημαντική διαφορά βρίσκεται στο εσωτερικό όπου μια γιγαντιαία οθόνη 15 ιντσών παράλληλα με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3 ιντσών έχουν πάρει θέση. Η τιμή του συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 58.195 λίρες (66.487 ευρώ).
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο μέλλον αναμένονται και άλλες εκδόσεις του νέου SUV, με μία plug-in υβριδική έκδοση να είναι προ των πυλών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις