Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Subaru BRZ

Διαβάστηκε από 41928 αναγνώστες - 4/6/2018

Το μπλε Subaru BRZ με τον δίλιτρο boxer κινητήρα το οδηγήσαμε και σε μια διαδρομή σλάλομ στα πλαίσια ενός διαγωνισμού που είχαν σχεδιάσει οι Γερμανοί.  Το ελαφρύ αμάξωμα και το πολύ καλό πλαίσιο, κάνουν το BRZ να κινείται με μεγάλη ευκολία ανάμεσα στις κορίνες, ενώ το κοφτερό τιμόνι, σε συνδυασμό με την κίνηση στους πίσω τροχούς, σε βάζει εύκολα στο παιχνίδι της υπερστροφής.
Στις υψηλές ταχύτητες θα κινηθεί με ευκολία χάρη στο χαμηλό του βάρος και ύψος. Δεν θα τρομάξει τον οδηγό σε καμία περίπτωση ενώ θα κρατήσει ταχύτητες των 200+χλμ χωρίς κανένα κόπο. Βέβαια, εδώ ο θόρυβος από τον κινητήρα είναι αρκετά έντονος.
Επίσης, η άνεση δεν είναι στο menu του Subaru καθώς οι μικρές διαδρομές της σφιχτής ανάρτησης δεν θα καταφέρουν να φιλτράρουν όλες τις ανωμαλίες. Αυτό το διαπιστώσαμε  περνώντας από την ειδικά κακοφτιαγμένη άσφαλτο, στην οποία όμως το Subaru κρατάει την πορεία του, ενώ στο εσωτερικό του δεν εμφανίζονται τριγμοί.
Στην πίστα είναι που βρίσκει το σπίτι του! Είναι φτιαγμένο για να ζει εκεί, αγαπάει τις στροφές, τα απότομα κατεβάσματα και τα ανάποδα τιμόνια. Απενεργοποιήσαμε το ESP και χαράξαμε μοναδικές τροχιές με το πίσω μέρος. Όλα είναι φτιαγμένα για να στρίβει έτσι. Μας άρεσε πολύ και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με το πολύ καλό κούμπωμα των σχέσεων και τις μικρές διαδρομές.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ