Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εικόνα από το βίντεο το οποίο παρουσιάζει τα τεστ που περνάει η νέα plug-in υβριδική Cayenne.

Τα τεστ της νέας Porsche Cayenne E-Hybrid (+vid)

23/3/2018

Ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει τα τεστ που περνάει η νέα plug-in υβριδική Cayenne, σε πολλές διαφορετικές χώρες αλλά και καιρικές συνθήκες, έδωσε στη δημοσιότητα η Porsche.

Παρόλο που οι πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο υβριδικό SUV είναι λιγοστές, η γερμανική φίρμα αναφέρει πως η Cayenne E-Hybrid θα έχει υψηλότερη αυτονομία κίνησης από το προηγούμενο μοντέλο και θα μπορεί να συγκριθεί τόσο με την Panamera, όσο και με την υπόλοιπη γκάμα των plug-in υβριδικών αυτοκινήτων.
 
Αναφορικά με το σύντομο βίντεο, οι μηχανικοί της μάρκας φαίνεται να τεστάρουν μοντέλο τους στους χωμάτινους και κακοτράχαλους δρόμους της Νοτίου Αφρικής, με το κλίμα αν είναι ιδιαίτερα θερμό, ενώ λίγο αργότερα βλέπουμε το υβριδικό SUV να έχει μεταφερθεί στον Καναδά και να οδηγείται στα χιόνια σε θερμοκρασία που άγγιζαν τους -40 βαθμούς κελσίου.

«Η Cayenne έχει ανοίξει την πόρτα μας σε ότι αφορά τα υβριδικά μοντέλα. Με το πέρασμα του χρόνου έχουμε μάθει πως πρέπει να αναβαθμίσουμε το όχημα», τόνισε αρχικά ο Oliver Laqua, διευθυντής προϊόντων των SUV μοντέλων της Porsche και συνέχισε «Η νέα μας στρατηγική, όπως καθορίζεται από τη Spyder 918 και υλοποιείται με την Panamera, σημαίνει ότι προσφέρουμε την πιο ισχυρή plug-in υβριδική Cayenne».
 
Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις