Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συμφωνείτε με την κατάταξη της Mercedes;

Τα top 5 Mercedes cabrio

16/3/2018

Tα πέντε καλύτερα μοντέλα cabrio σε ολόκληρη την ιστορία της παρουσίασε ο γερμανικός κολοσσός κατασκευής αυτοκινήτων, δημοσιεύοντας ένα σύντομο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

H τελική επιλογή ήταν μια ιδιαίτερη δύσκολη υπόθεση αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η Mercedes είναι μια από τις φίρμες που είναι γνωστές για τα σπορ cabrio μοντέλα τους με πολύ υψηλές πωλήσεις στην κατηγορία.

Ξεκινώντας από το πέμπτο καλύτερο cabrio της ιστορία της, βλέπουμε την Mercedes-AMG GT C Roadster με τον biturbo V8 κινητήρα της που επιταχύνει το μοντέλο από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Mercedes 280 SE 3.5 Cabriolet, ένα από τα πιο πολυτελή cabrio όλων των εποχών που έπαιρνε ισχύ από έναν 3,5 λίτρων V8 κινητήρα με απόδοση 200 άλογα.

Στην τελική τριάδα βρέθηκαν η μοντέρνα S-Class Cabriolet, ενώ η παρουσία της αμιγώς ηλεκτρικής Vision Mercedes 6 Cabriolet αποτελεί έκπληξη στην δεύτερη θέση. Την πρώτη θέση πάντως δεν θα μπορούσε να είναι άλλο μοντέλο εκτός από την «θρυλική Μercedes 300 SL Roadster.

Συμφωνείτε με την κατάταξη της Mercedes;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις