Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην teaser εικόνα της Infiniti βλέπουμε ένα μέρος της εμπρόσθιας όψης του νέου QX50, όπου οι ομοιότητες με το επίσης καινούργιο QX80 είναι παραπάνω από εμφανείς.

Πρώτη εικόνα του νέου Infiniti QX50

21/11/2017

Η Infiniti μας δίνει μια πρώτη προωθητική εικόνα του νέου QX50, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα εξοπλίζεται με το πρώτο στον κόσμο σύνολο μεταβλητής συμπίεσης.

Η Infiniti ετοιμάζεται να αποκαλύψει στις 28 Νοεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες, τη νέα γενιά του QX50. Σήμερα, η premium ιαπωνική φίρμα μας δίνει μια πρώτη προωθητική εικόνα του επερχόμενου μοντέλου της.
 
Στην teaser εικόνα της Infiniti βλέπουμε ένα μέρος της εμπρόσθιας όψης του νέου QX50, όπου οι ομοιότητες με το επίσης καινούργιο QX80 είναι παραπάνω από εμφανείς. Ωστόσο, στο QX50 αναμένεται να υπάρχει ένα πιο «γλυπτό» και δυναμικό αμάξωμα.
   
Ωστόσο, τα μεγάλα νέα κρύβονται κάτω από το καπό, καθώς το QX50 φαίνεται πως θα είναι το πρώτο μοντέλο της Infiniti που θα χρησιμοποιήσει το καινοτόμο σύνολο βενζίνης που είναι το πρώτο στην ιστορία με τεχνολογία μεταβλητής συμπίεσης. Πρόκειται για ένα 4κύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 2,0 λτ., που αποδίδει 268 ίππους και 390 Nm ροπής και το οποίο μπορεί να ρυθμίσει τη σχέση συμπίεσης από το 8:1 στο 14:1.
 
Η Infiniti προσδοκά το νέο QX50 με το εν λόγω σύνολο, να είναι πιο οικονομικό σε καύσιμο κατά 27% σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο με το V6 μοτέρ των 3,7 λίτρων και των 325 ίππων. Η μοναδική επιλογή σε κιβώτιο αναμένεται να είναι ένα αυτόματο CVT (συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις