Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων της Χ5 λέγεται πως θα μεταφερθεί ατόφια στην Χ6.

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων της Χ5 λέγεται πως θα μεταφερθεί ατόφια στην Χ6.

Θα είναι αυτή η νέα Χ6;

13/6/2018

Η νέα γενιά της Χ6 μπορεί να απέχει ακόμα λίγα χρόνια, ωστόσο ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής έκανε την δική του εκτίμηση για το πως θα μοιάζει. Πώς σας φαίνεται;

Την περασμένη εβδομάδα, η BMW αποκάλυψε με πλήρη επισημότητα την ολοκαίνουρια Χ5, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει να έρχονται στο φως σχέδια για το πώς θα μοιάζει η νέα Χ6 αν πάρει δάνειο τα σχεδιαστικά στοιχεία του νέου μοντέλου που μόλις έκανε ντεμπούτο.

Στην πρόταση του Aksyonov Νikita, ο πρόβολος παραμένει ίδιος με την τέταρτης γενιάς Χ5, ωστόσο στο πίσω μέρος το μάτι πέφτει αμέσως στην κατακλινή οροφή, τα γνωστά φωτιστικά σώματα της μάρκας και το μικρό σπόιλερ. Δεδομένου ότι η X6 βρίσκεται στην αγορά για περίπου τέσσερα χρόνια, ο αντικαταστάτης της είναι γύρω στα δύο χρόνια μακριά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα CLAR που χρησιμοποιεί και η Χ5, ωστόσο αναμένεται να είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και να έχει λίγα περισσότερα κιλά βάρος.

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων της Χ5 λέγεται πως θα μεταφερθεί ατόφια στην Χ6, συμπεριλαμβανομένου και του V8 μοτέρ των 4,4 λίτρων απόδοσης 600 PS που θα μπορούσε να εξοπλίζει την Χ6 Μ.

Πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι η Χ6 δεν θα αργήσει και ότι θα δούμε τα πρώτα σχέδια ήδη από το επόμενο έτος.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις