Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα είναι αυτό το νέο Kia;

Tο συγκεκριμένο σχέδιο δεν έχει βγει από το τμήμα σχεδιασμού της φίρμας, αλλά από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Rodrigo Diago de Rozas.

Tο σχέδιο δείχνει ένα αυτοκίνητο το οποίο κινείται μεταξύ των αγωνιστικών κατηγοριών αλλά και αυτών των μοντέλων υψηλής απόδοσης.

O Rodrigo Diago de Rozas επέλεξε να το ονομάσει Kia Symphony.

Θα είναι αυτό το νέο Kia;

13/6/2018

Όσοι εντυπωσιάζονται βλέποντας τον εξωτερικό σχεδιασμό των μοντέλων της Kia, τότε αν δουν το νέο αγωνιστικό concept που έκανε την εμφάνισή του, σίγουρα αναμένεται να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τα στάνταρ τους.

Δεν ξέρουμε αν η Kia σκοπεύει να κατασκευάσει κάτι αντίστοιχο, καθώς το συγκεκριμένο σχέδιο δεν έχει βγει από το τμήμα σχεδιασμού της φίρμας, αλλά από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Rodrigo Diago de Rozas, ωστόσο αν πάρει την απόφαση τότε το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πιθανό να τραβήξει μεγάλο μέρος της προσοχής του κοινού.
 
Όπως μπορούμε να δούμε, το σχέδιο δείχνει ένα αυτοκίνητο το οποίο κινείται μεταξύ των αγωνιστικών κατηγοριών αλλά και αυτών των μοντέλων υψηλής απόδοσης, με τον σχεδιαστή να έχει προσφέρει ένα αεροδυναμικό σχεδιασμό με ένα μεγάλο ενιαίο εμπρόσθιο σπλίτερ αλλά και ένα τεράστιο οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη.

Από κει και πέρα περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν αλλά αν κρίνουμε από τις διαστάσεις και τον σχεδιασμό, η καμπίνα λογικά είναι σε θέση να φιλοξενήσει μόνο τον οδηγό, ωστόσο δεν υπάρχουν εικόνες που να μπορούν να μας επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο.
 
Τέλος σε ότι αφορά την ονομασία του πρωτότυπου, ο Rodrigo Diago de Rozas επέλεξε να το ονομάσει Kia Symphony, κάνοντας μας όλους να συμφωνούμε για το όμορφο αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις