Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πώς σας φαίνεται;

Θα ήθελες ένα τέτοιο Αudi RS3;

28/8/2018

Στοιχεία από τα νέα A1 Sportback και Q3 θα μπορούσε να έχει το επόμενο RS3 σύμφωνα με ανεξάρτητο σχεδιαστή. Πώς σας φαίνεται;

Με την Audi σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο A3 Sportback το επόμενο έτος, ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορες φήμες σχετικά με τις S και RS εκδόσεις που θα λανσάρει η γερμανική μάρκα για να δώσει στο μοντέλο πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Δεδομένου πως αρκετές μας πηγές αναφέρουν πως το νέο A3 hatchback θα παρουσιαστεί μόνο σε 5θυρη έκδοση, γίνεται άμεσα αντιληπτό πως για μια ακόμη φορά το RS3 δεν θα έχει 3θυρη έκδοση. Αυτό φαίνεται πως πιστεύει και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Shoeb Kalania που έδωσε στη δημοσιότητα την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο RS3 δανειζόμενος πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από τα νέα Audi A1 και Q3 που παρουσιάστηκαν πρόσφατα. Συγκεκριμένα, έχει υιοθετήσει την εξαγωνική γρίλια του A1 ενώ τα φωτιστικά σώματα θυμίζουν εν πολλοίς αυτά του νέου Q3.

To τωρινό Audi RS3 Sportback εξοπλίζεται με τον 2,5 λίτρων TFSI κινητήρα της μάρκας που αποδίδει 400 άλογα και 480 Νm ροπής σε συνδυασμό με 7τάχυτο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης ενώ έχει την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δλ. με μέγιστη τελική τα 280 χλμ./ώρα. Λεπτομέρειες σχετικά με την ισχύ του επόμενου RS3 δεν έχουν γίνει γνωστές πέρα από το γεγονός ότι θα εξοπλιστεί με κάποια αναβαθμισμένη έκδοση του 2,5 λίτρων TFSI.

Πώς σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις