Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O biturbo 4,4 λτ. V8 κινητήρας της Μ5 είναι πολύ πιθανό να λάβει το χρίσμα.

Από το 2025 η οικογένεια της βαυαρικής μάρκας θα αποτελείται από 25 «ηλεκτρικά» μοντέλα.

O biturbo 4,4 λτ. V8 κινητήρας της Μ5 είναι πολύ πιθανό να λάβει το χρίσμα.

To 2018 η BMW Μ8

7/12/2017

Παρά τις φήμες που έλεγαν το αντίθετο, η νέα M8 δεν θα αργήσει να κάνει το ντεμπούτο της. Τι πρέπει να περιμένουμε;

Αν και η BMW δεν έχει κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι θα υπάρξει Μ έκδοση για την νέα Σειρά 8, όπως αποκάλυψε ο Ηarald Kruger, η κορυφαία έκδοση Μ θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018, παρά τις φήμες που ανέφεραν ότι θα λανσαριστεί το 2019.

Πληροφορίες σχετικά με τα κινητήρια σύνολα της Σειράς 8 αλλά και της Μ8 δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο υπάρχει η φημολογία ότι ο biturbo 4,4 λτ. V8 κινητήρας της Μ5 είναι πολύ πιθανό να λάβει το χρίσμα, καθώς οι 600 ίπποι της και τα 700 Νm ροπής είναι αρκετά.

Mέχρι στιγμής, μέσα από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες φαίνεται πως η νέα 8άρα θα χάσει λίγο από την ακραία της εμφάνιση, υιοθετώντας πιο καμπυλωτές επιφάνειες αλλά αναμένουμε να προσφέρει πλήθος καινοτόμων συστημάτων, μετά και τις αποκαλύψεις της BMW ότι θα εστιάσει την προσοχή της στην επιτυχία των μοντέλων που βρίσκονται ψηλά στην γκάμα της.

Από το 2025 πάντως, η οικογένεια της βαυαρικής μάρκας θα αποτελείται από 25 «ηλεκτρικά» μοντέλα, με τα 12 από αυτά να είναι κινούνται αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις