Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο τέλος της δεκαετίας πάντως, η τωρινή Mercedes-AMG GT θα κλείσει τα 6 χρόνια της στην γραμμή παραγωγής.

To 2020 η Mercedes-ΑΜG GT Black Series

13/3/2018

Mπορεί να αργήσει λίγο αλλά τελικά η Mercedes έχει πάρει την απόφαση να λανσάρει μια Black Series έκδοση για την Mercedes-AMG GT.

Γεγονός πρέπει να θεωρείται το λανσάρισμα της Mercedes-AMG GT Black Series από τον γερμανικό κολοσσό, ωστόσο επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ανέφεραν ότι η ΑΜG δεν θέλει να φτιάξει κάποια νέα Black Series μέχρι το 2020.

Στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, το αφεντικό της AMG κ.Τοbias Moers δήλωσε: « Yπάρχει ακόμα μια έκδοση GT. Έχουμε ξεκινήσει το ταξίδι της Black Series. To 2020 θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έτος».

Στο τέλος της δεκαετίας πάντως, η τωρινή Mercedes-AMG GT θα κλείσει 6 χρόνια στην γραμμή παραγωγής, κάτι που μπορεί να σημαίνει η έκδοση Black Series που θα λανσαριστεί θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα για το μοντέλο πριν έρθει ο αντικαταστάτης του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η AMG θα προσφέρει αναβαθμίσεις στην αεροδυναμική του μοντέλου, νέα ανάρτηση, ισχυρότερα φρένα ενώ λέγεται πως θα γίνει σημαντική προσπάθεια για περαιτέρω μείωση του βάρους του.

Η ιπποδύναμη της Mercedes-AMG GT Black Series λέγεται ότι θα ξεπεράσει τα 600 άλογα χάρη στον διπλό turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις