Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή είναι η πρώτη πρόταση για την κορυφαία έκδοση RS του νέου Audi Q3.

Το Audi Q3 RS;

27/7/2018

Αυτή είναι η πρώτη πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η κορυφαία έκδοση RS του νέου Audi Q3. Πώς σας φαίνεται;

Το δεύτερης γενιάς Audi Q3 μόλις παρουσιάστηκε και όταν ξεκινήσει την εμπορική του πορεία θα είναι έτοιμο να προκαλέσει τις Mercedes GLA και BMW X1 για τον τίτλο του κορυφαίου premium μικρού crossover.

To νέο μοντέλο έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις, έχει υιοθετήσει νέα σχεδίαση κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση του και έχει γίνει πιο hi-tech σε σχέση πάντα με τον προκάτοχό του. Ωστόσο, η ανάπτυξη του νέου Q3 δεν έχει σταματήσε,ι αφού ακόμα η εταιρεία εργάζεται πάνω στις κορυφαίες εκδόσεις «S» και «RS» που θα λανσαριστούν, όπως όλα δείχνουν, μέσα στους επόμενους μήνες. Από την πλευρά τους, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του οίκου X-Tomi Design δεν έχασαν χρόνο και παρουσίασαν πως θα μπορούσε να μοιάζει το Audi Q3 RS με ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια, ακόμα πιο σπορτίφ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, σκουρόχρωμες λεπτομέρειες κατά μήκος του αμαξώματος, εμβλήματα RS, μικρότερη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερους τροχούς.
 
Όσον αφορά την ισχύ, η Audi Sport λέγεται πως θα εξοπλίσει το μοντέλο με ένα 5κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,5 λίτρων που χρησιμοποιεί και το RS3 Sportback και αποδίδει στο hot hatch 400 άλογα με 480 Νm ροπής. Αν λοιπόν λάβει αυτό το μοτέρ, είναι πολύ πιθανό να 0-100 χλμ./ώρα να γίνονται σε περίπου 4,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ταχύτητα τα 250 ή τα 270 χλμ./ώρα.

Πώς σου φαίνεται εμφανισιακά; Θα ήθελες να μοιάζει έτσι;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις