Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εκθαμβωτικό το Infiniti Prototype 10.

Το Infiniti Prototype 10 θα σας εντυπωσιάσει

20/8/2018

Το μέλλον της, που είναι συνυφασμένο με την ηλεκτροκίνηση σηματοδότησε η Infiniti , μέρος του οποίου αποτελεί το concept Prototype 10, που σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του.

Για αυτό ακριβώς το λόγο η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του επερχόμενου μοντέλου, το οποίο θα τους δούμε επίσημα στις 23 Αυγούστου στο Pebble Beach Concours dElegance.
 
Αν το πραγματικό Prototype 10 είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το σκίτσο μένει να φανεί, ωστόσο από την εικόνα που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η ιαπωνική εταιρεία βλέπουμε ένα αυτοκίνητο που έχει ένα πολύ μακρύ καπό. Από κει και πέρα στο μπροστινό μέρος τα φωτιστικά σώματα φαίνεται να έχουν εγκατασταθεί σε δύο σχισμές που έχουν «ανοίξει» αμάξωμα οι μηχανικοί, ενώ υπάρχει και ένα αεροδυναμικό σπλίτερ. Από κει και πέρα οι πλευρές χαρακτηρίζονται με έντονες γραμμές, ενώ πολύ μεγάλες είναι και οι ζάντες.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, Karim Habib, το «Infiniti Prototype 10 είναι ο τρόπος με τον οποίο η μάρκα μιλά για ένα μέλλον που θα έχει ως βάση του την ηλεκτρική ενέργεια», ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενεί μόλις ένα επιβάτη.
 
Το δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι πως όσο εκπληκτικό είναι το Prototype 10 η μάρκα δεν φαίνεται διατεθειμένη να το βάλει στη γραμμή παραγωγής (τουλάχιστον άμεσα), καθώς η Infiniti σχεδιάζει να προσφέρει το πρώτο της η ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2021, το οποίο δεν θα είναι ένα μονοθέσιο roadster. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι ένα σεντάν βασισμένο στο πρωτότυπο Q Inspiration, το οποίο μελλοντικά θα ακολουθηθεί και από άλλα μοντέλα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις