Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Karoq θα εξοπλιστεί με έκδοση Sportline το 2018.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και έκδοση Scout.

Το Karoq σε Spotline και Scout

23/10/2017

Τον τελευταίο καιρό φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Skoda να προχωρά σε εκδόσεις Sportline και Scout για το Karoq. Θα σας άρεσε να μοιάζουν έτσι;

Η Skoda αναπτύσσει συνεχώς την γκάμα της στην κατηγορία των SUV με την τελευταία προσθήκη να είναι αυτή του Κaroq, του μικρού αδελφού του μεγαλύτερου Kodiaq και διάδοχος του Yeti. Mε αυτό το μοντέλο, η εταιρεία θέλει να συνεχίσει τις υψηλές «πτήσεις» στις πωλήσεις της και στην κατηγορία των compact crossover/SUV.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Karoq θα εξοπλιστεί με έκδοση Sportline το 2018 ενώ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και έκδοση Scout, όπως στην Octavia. Τέλος, το αφεντικό Έρευνας και Ανάπτυξης της μάρκας, κ. Christian Strube φάνηκε το περασμένο διάστημα ιδιαίτερα θερμός στο ενδεχόμενο λανσαρίσματος του Karoq σε έκδοση RS, ακολουθώντας τα χνάρια του Kodiaq.

Πηγές από το στρατόπεδο της Skoda αναφέρουν ότι το κινητήριο σύνολο που θα εξοπλίσει μια τέτοια έκδοση θα είναι υβριδικό σε αντίθεση με το Kodiaq RS και το «ξαδερφάκι» SEAT Ateca CUPRA το οποίο λέγεται ότι θα έχει έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση κοντα στους 300 ίππους. Παρά το γεγονός αυτό όμως, η απόδοση του μηχανικού συνόλου θα κυμαίνεται πάνω από τα 300 άλογα.

Στο Skoda Karoq Sportline λέγεται ότι θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2018 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Θα του «κάνει παρέα» άραγε η έκδοση Scout;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις