Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το σκεπτικό πίσω από αυτές τις ψηφιακές σχεδιάσεις είναι ότι το 508 σε αυτές εκδοχές θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Οpel Insignia Sports Tourer.

Οι δύο αυτές εκδοχές θα μπορούσαν να εξοπλιστούν με τα ίδια μοτέρ με το 508 σεντάν που παρουσιάστηκε χθες.

To 508 σε Estate & crossover

23/2/2018

Τις δικές του εκδοχές για το ολοκαίνουριο 508 παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής. Πώς σας φαίνονται; Θα θέλατεε να γίνει κάτι τέτοιο;

Oι ανεξάρτητοι σχεδιαστές φαίνεται πως αυτόν τον καιρό δουλεύουν πολύ σκληρά για να προσφέρουν στο κοινό τους τις δικές τους εκδοχές για τα μοντέλα που παρουσιάζονται αυτές της ημέρες σε μια σειρά από διαφορετικά αμαξώματα.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός ανεξάρτητος σχεδιαστής Κleber Silva παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το ολοκαίνουριο Peugeot 508 που παρουσιάστηκε χθες από την γαλλική μάρκα σε εκδοχές Εstate και crossover (RXH). Το σκεπτικό πίσω από αυτές τις ψηφιακές σχεδιάσεις είναι ότι το 508 σε αυτές εκδοχές θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Οpel Insignia Sports Tourer και το Insignia Country Tourer αντίστοιχα, αν και δεν είμαστε σίγουροι πως το PSA Group θα ήθελε μοιράσει την πίτα ανάμεσα στα δύο μέλη της «οικογένειας».

Οι δύο αυτές εκδοχές θα μπορούσαν να εξοπλιστούν με τα ίδια μοτέρ με το 508 σεντάν που παρουσιάστηκε χθες. Στην βενζίνη, συναντάμε τον 1,6 λτ. PureΤech σε δύο εκδόσεις 180 ίππων και 225 ίππων. Στη βάση των μοτέρ πετρελαίου συναντάμε των 1.500άρη BlueHDi απόδοσης 130 ίππων είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Το επόμενο βήμα είναι ο 2λιτρος BlueHDi των 160 ίππων ενώ στην κορυφή της γκάμας diesel βρίσκεται η πιο ισχυρή έκδοση του ίδιου μοτέρ, με απόδοση 180 άλογα σε συνεργασία πάντα αυτόματη μετάδοση 8 σχέσεων.

Η παραγωγή του νέου 508 θα γίνει στο εργοστάσιο του PSA Group στο Mulhouse της Γαλλίας με το εμπορικό του λανσάρισμα να γίνεται τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις