Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μήλον της έριδος αναμένεται να γίνει αυτή η ανακατασκευασμένη BMW 2800CS.

Το συγκεκριμένο μοντέλο του 1971 έχει προβεί σε μία πλήρη αποκατάσταση.

Στο εσωτερικό μεταξύ άλλων μπορεί κανείς να βρει μια δερμάτινη ταπετσαρία.

Το γερμανικό «μήλον της έριδος»

16/5/2018

«Μήλον της έριδος» αναμένεται να γίνει αυτή η ανακατασκευασμένη BMW 2800CS, η οποία κάτω από το καπό κρύβει εκπλήξεις.

Το συγκεκριμένο μοντέλο του 1971 έχει προβεί σε μία πλήρη αποκατάσταση, μέρος της οποία υπήρξε και ο αρχικό κινητήρας 2.8 λίτρων, ο οποίος δεν υπάρχει πια δίνοντας στη θέση του σε έναν εξακύλινδρο 3.3 λίτρων.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το μέσο το οποίο ενημερώνει για την πώληση του μοντέλου, για να φτάσει σε αυτή τη κατάσταση η BMW 2800CS έχει προηγουμένως απογυμνωθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποκατάστασης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν ανησυχίες σχετικά με τη σκουριά και για αυτό ακριβώς το λόγο τα νίκελ στοιχεία είναι λιγότερα.

Από κει και πέρα τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα ανεξάρτητο κιτ ανάρτησης La Jolla, γνήσιους τροχούς Alpina 16 ιντσών, ελαστικά Michelin, οπίσθιο άκρο από 3.0 CS, δισκόφρενα, χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, αλλά και ο προαναφερόμενος κινητήρας ο οποίος διαθέτει CSi μπλοκ και κεφαλή, καθώς και τριπλά καρμπυρατέρ Weber 45 DCOE.
 
Στο εσωτερικό μεταξύ άλλων μπορεί κανείς να βρει μια δερμάτινη ταπετσαρία, ξύλινη επένδυση, ενώ νέο τιμόνι (όχι το εργοστασιακό), και ένα ηχοσύστημα Blaupunkt.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, σύμφωνα με τις αναφορές που γίνονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα που δημοπρατείται , το κοντέρ γράφει 97.759 χλμ και μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσφορά που έχει συγκεντρώσει ανέρχεται στις 25.250 δολάρια (περίπου 21.200 ευρώ).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις