Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την παράσταση κλέβουν τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα αλλά και η ιδιαίτερης σχεδίασης και απότομη κατακλινής οροφή του.

Η Geely μαθαίνουμε πως έδωσε αμέσως το πράσινο φως για το λανσάρισμα του SUV.

Tο μοντέλο λέγεται πως δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το Lotus APX concept.

Tο νέο Lotus SUV;

26/10/2017

Τα πρώτα σχέδια του νέου Lotus SUV ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από διαρροές που έγιναν στην Κίνα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Από την στιγμή που η Lotus εξαγοράστηκε από την κινέζικη Geely, πλήθυναν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την μάρκα να λανσάρει επιτέλους το πρώτο της SUV, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα πολλών ακόμα αυτοκινητοβιομηχανιών που έχουν τραβήξει τον ίδιο δρόμο.

Τα πρώτα σχέδια για το Lotus SUV ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα μετά από διαρροές και δείχνουν ένα μοντέλο με αρκετά σπορτίφ χαρακτηριστικά. Ο πρόβολος του υιοθετεί πολλά χαρακτηριστικά όμοια με πολλά μοντέλα της μάρκας όπως οι τρεις εισαγωγείς αέρα και το στρογγυλό έμβλημα της Lotus.

To αμάξωμα του στο πλαϊνό μέρος είναι κοφτερό αλλά με μυώδεις θόλους. Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει αμέσως  στο σύστημα εξάτμισης διπλής απόληξης αλλά την παράσταση κλέβουν τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα αλλά και η ιδιαίτερης σχεδίασης και απότομη κατακλινής οροφή του.

Σύμφωνα με τα σχέδια αυτά, το μοντέλο δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το Lotus APX concept που είχε κάνει ντεμπούτο παλιότερα. Η Geely μαθαίνουμε πως έδωσε αμέσως το πράσινο φως για το λανσάρισμα του SUV όταν ήρθαν τα υπάρχοντα σχέδια στα χέρια της με σκοπό να επαναφέρει την Lotus στο προσκήνιο και να ανταγωνιστεί την Porsche Macan στην κατηγορία των premium SUV.

Πώς σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις