Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από στρογγυλά LED φώτα στον πρόβολο του.

Το νέο SUV της Ford

19/3/2018

Ένα νέο μοντέλο για την κατηγορία των μικρών crossover/SUV ετοιμάζει να λανσάρει σύντομα η Ford. Aυτό είναι το πρώτο teaser. Διαβάστε τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να εμπλουτίσουν την γκάμα τους με μια ευρεία γκάμα από crossover και SUV για να καλύψουν κάθε γούστο και κάθε προτίμηση του καταναλωτή. Με την σειρά της, η Ford σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των μικρών crossover/SUV για να το τοποθετήσει δίπλα στο EcoSport.

H εικόνα που σας παρουσιάζουμε είναι ένα πρώτο teaser από το μοντέλο που ετοιμάζει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα πρωτότυπο που μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει από την εταιρεία κάποια ονομασία. Η Ford αναφέρει πως « είναι σχεδιασμένο για αυτούς που αγαπούν να περνούν χρόνο έξω με τους φίλους τους και την οικογένεια τους. Ξέρουμε ότι τα SUV σημειώνουν μεγάλες πωλήσεις, ιδιαίτερα τα off-road, έτσι αυτό εδώ είναι ακόμα ένα τέτοιο».

Από τα λίγα που μπορούμε να διαπιστώσουμε μέσα από την teaser εικόνα είναι ότι το νέο μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από στρογγυλά LED φώτα στον πρόβολο του, τα αρχικά FORD πάνω στην γρίλια του, τους μυώδεις θόλους και την μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Η Ford αναμένεται να συνεχίσει να λανσάρει και νέα μοντέλα στην κατηγορία αυτή ενώ πηγές αναφέρουν ότι θα προσφέρει και υβριδικές εκδόσεις στα μοντέλα της γκάμας της μέσα στα επόμενα χρόνια.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις