Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα θέλατε να επιστρέψει η Saab, έστω και κάτω από νέο όνομα, με ένα τέτοιο μοντέλο;

To νέο Saab 9-5;

23/4/2018

Aνεξάρτητος σχεδιαστής αποκάλυψε πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Saab 9-5 σε περίπτωση που η μάρκα αναβίωνε. Πώς σας φαίνεται;

Η Saab μπορεί να έχει χτίσει την δική της κληρονομιά με σημαντικές πωλήσεις τις περασμένες δεκαετίες, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες εταιρείες και μετά την εξαγορά της από την National Electric Vehicle Sweden, τελικά κήρυξε πτώχευση.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Joe Zechnas αποκάλυψε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ολοκαίνουριο 9-5, που στην προηγούμενη γενιά του είχε μικρή αλλά επιτυχημένη πορεία. Ο ίδιος του έχει δώσει το όνομα NEVS 9-5, καθώς η εταιρεία που ουσιαστικά εξαγόρασε την μάρκα από την General Motors, δεν κατάφερε να κατοχυρώσει το όνομα και το έμβλημα Saab.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το νέο 9-5 λαμβάνει εδώ αρκετά σπορτίφ χαρακτηριστικά με επιθετικής σχεδίασης πρόβολο, μεγάλο καπό και νέες ζάντες. Μάλιστα, σε διαστάσεις φαίνεται αρκετά μακρύ με μεγάλη ευρυχωρία, έτοιμο να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η 5άρα BMW και η Mercedes E-Class.

Eσείς τι λέτε; Θα θέλατε να επιστρέψει η Saab, έστω και κάτω από νέο όνομα, με ένα τέτοιο μοντέλο;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις