Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο της πρωτότυπο με την ονομασία Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury παρουσίασε η γερμανική εταιρεία.

Οι σχεδιαστές της εταιρείας σχεδίασαν ένα αυτοκίνητο αναμειγνύοντας τα χαρακτηριστικά ενός SUV και ενός sedan.

Για την τροφοδοσία, το γερμανικό μοντέλο διαθέτει ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, έχοντας ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε τροχό.

O οδηγός του Vision Ultimate Luxury έχει μπροστά του ένα ζεύγος οθονών 12.3 ιντσών.

Το νέο πολυτελές πρωτότυπο της Mercedes

24/4/2018

Το νέο της πρωτότυπο με την ονομασία Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury παρουσίασε η γερμανική εταιρεία.

Καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης που θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, η Mercedes αποκάλυψε το νέο της πολυτελές πρωτότυπο Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Οι σχεδιαστές της εταιρείας έχοντας κατά νου τη κινεζική αγορά σχεδίασαν ένα αυτοκίνητο αναμειγνύοντας τα χαρακτηριστικά ενός SUV και ενός sedan, που είναι τα δύο πιο δημοφιλή σχήματα πολυτελών οχήματα της ασιατικής χώρας.
 
Για την τροφοδοσία, το γερμανικό μοντέλο διαθέτει ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, έχοντας ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε τροχό με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 750 ίππους, χρησιμοποιώντας μια μπαταρία 80 κιλοβατώρων που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί για περισσότερα από 322 χιλιόμετρα χωρίς φόρτιση. Μάλιστα σε περίπτωση η μπαταρία συνδεθεί με το σύστημα φόρτισης τότε, μετά από ένα διάστημα πέντε λεπτών, θα είναι σε θέση να διανύσει 97 χιλιόμετρα.

Ο σχεδιασμός του οχήματος αν όχι όμορφος είναι σίγουρα εντυπωσιακός, με το πίσω μέρος να τραβάει τα βλέμματα για την ιδιαιτερότητά του, ενώ δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη και η τεράστια γρίλια με κάθετα σιρίτια  που είναι εγκατεστημένη στο εμπρόσθιο μέρος.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό ως ένα πολυτελές μοντέλο η άνεση τόσο στις μπροστά όσο και στις πίσω θέσεις είναι βασικό συστατικό με λευκό δέρμα Nappa να καλύπτει τα καθίσματα, τα οποία επωφελούνται των τεράστιων προσκέφαλων, ενώ στο πίσω μέρος οι επιβάτες μπορούν να πάρουν το τσάι τους, κάτι για το οποίο έχει φροντίσει η φίρμα με την ύπαρξη των απαραίτητων αντικειμένων.
 
Τέλος ο οδηγός του Vision Ultimate Luxury έχει μπροστά του ένα ζεύγος οθονών 12.3 ιντσών όπου η μία αντιπροσωπεύει τον πίνακα οργάνων και η άλλη φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας, ενώ το ταμπλό αλλά και τα πλαϊνά των θυρών είναι καλυμμένα από δερμάτινα και ξύλινα χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις