Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ιαπωνική μάρκα μέσω της Gazoo Racing προβάρει μέσω μιας πρώτης εικόνας teaser την εμφάνιση του GR Super Sport concept.

Το teaser του GR Super Sport Concept της Τοyota

15/12/2017

Στo Tokyo Auto Salon η Τοyota ετοιμάζεται να έχει ισχυρή παρουσία και αναμένεται να παρουσιάσει μια σειρά από μοντέλα. Το GR Super Sport Concept θα είναι ένα από αυτά. Δείτε τι ετοιμάζει.

Πριν λίγους μήνες η Τοyota παρουσίασε την γκάμα των GR μοντέλων της που αποτελούνταν από 3 επίπεδα: το βασικό GR Sport, το μεσαίο GR και το κορυφαίο GRMN. Μετά από ένα μήνα περίπου, συνδύασε την παρουσία της στην Έκθεση του Τόκιο με το GR HV, ένα concept βασισμένο στο GT86 και με σχεδίαση που παραπέμπει στο αγωνιστικό LMP1 της μάρκας.

Σήμερα, η ιαπωνική μάρκα μέσω της Gazoo Racing προβάρει μέσω μιας πρώτης εικόνας teaser την εμφάνιση του GR Super Sport concept χάρη στην εμπειρία που κέρδισαν οι Ιάπωνες αγωνιζόμενοι στο Πρωτάθλημα Αντοχής. Η σιλουέτα του φαίνεται πως λαμβάνει δάνειο πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το TS050 Hybrid, ωστόσο λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του με την Τοyota να αναφέρει μόνο πως « η τεχνογνωσία που λαμβάνουμε από τους αγώνες αποφέρει πολλά κέρδη στον τομέα της τεχνολογίας».
 
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο (Tokyo Auto Salon) το 2018, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει στο κοινό και το Yaris WRC αλλά και μοντέλα κατάλληλα «για το δρόμο» όπως τα 86 GR και το Yaris GRMN δίπλα στα αυτοκίνητα που θα αγωνιστούν στον 24ωρο αγώνα του Le Mans.

To Tokyo Auto Salon ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις