Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το υβριδικό Hyundai Ioniq είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ευρώπη

26/5/2017

Η Hyundai δέχεται ήδη παραγγελίες και εντός Ευρώπης για τη νέα plug-in υβριδική έκδοση του Ioniq

Το Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων 103 αλόγων  που βρίσκεται στο κανονικό μοντέλο Hybrid, αλλά αντί για 43, αποδίδει πλέον 60 άλογα και εμπλουτίζεται με μεγαλύτερη μπαταρία 8.9kWh.

Η Hyundai ισχυρίζεται ότι το Ioniq Plug-In Hybrid είναι ικανό να κινείται καθαρά με ηλεκτρισμό για 63 χιλιόμετρα. Οι εκπομπές CO2 ταξινομούνται σε 26g / km και η κατανάλωση  καυσίμου είναι 1.1lt / 100km.

Συνολική απόδοση 139 άλογα
Τελική ταχύτητα 178 χλμ / ώρα
Επιτάχυνση 0-100 σε 10.6 δευτ.

Υπάρχει επίσης ένα σύστημα ECO Assistant Driving System που βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2.

Ακόμη ένα άλλο χαρακτηριστικό του ECO-DAS είναι το Predictive Engine Management, το οποίο αποφασίζει πόση δύναμη θα αντλήσει από τον βενζινοκινητήρα και πόση από  τον ηλεκτροκινητήρα, αυξάνοντας τη λειτουργία του κινητήρα για να φορτίσει την μπαταρία όταν ο δρόμος αναμένεται να είναι ανηφορικός.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ οκτώ εξωτερικών χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων δύο μεταλλικών φινιρισμάτων: Polar White, Platinum Silver, Μαρίνα Μπλε, Phantom Black, Iron Grey, Aurora Silver, Phoenix Orange Demitasse Brown . Η καμπίνα μπορεί να έχει δύο επιλογές χρωμάτων: Λάβα Stone (μαύρη) και Afternoon Breeze (μπεζ) με άσπρες ή μαύρες-μπλε πινελιές.

Η επιλογή δική σας
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις