Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με Toyota Safety Sense 2 και έξυπνη 4κίνηση

Διαβάστηκε από 22661 αναγνώστες - 16/4/2020

Το τεχνολογικό all in του νέου RAV4 δεν γίνεται φανερό, μόνο στα μηχανολογικά σύνολα, αλλά και στον εντυπωσιακό εξοπλισμό που τα συνοδεύει. Αρχικά για πρώτη φορά μας συστήνεται η δεύτερη και πιο πλούσια εκδοχή του πακέτου Toyota Safety Sense 2, το οποίο αναλαμβάνει να προστατεύσει το όχημα και τους επιβάτες του, από όλους τους πιθανούς κινδύνους. Ο λόγος για μία ιδιαίτερη σουίτα συστημάτων ασφαλείας με αναπτυγμένα χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης και βελτιωμένη κάθε λειτουργία που ενσωματώνει αυτόματο φρενάρισμα με ανίχνευση πεζών, ενεργό cruise control, αυτόματη εναλλαγή φώτων, αναγνώριση λωρίδας κυκλοφορίας με ενεργή διόρθωση, αναγνώριση σημάτων και πολλά ακόμα τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.



Το νέο RAV4 διατίθεται σε περισσότερες από 8 εξοπλιστικές εκδόσεις τόσο με τον βενζινοκινητήρα όσο και με το υβριδικό σύνολο, με την αρχική τιμή για την πρώτη περίπτωση να είναι στα 27.700 ευρώ και την δεύτερη στα 36.100 ευρώ. Δείτε λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό αλλά και τον τιμοκατάλογο κάθε έκδοσης εδώ.
 

 

Αρχηγός της ηρεμίας με off road χαρίσματα

Δεν είναι μυστικό πως το νέο Toyota RAV4 έχει ποτίσει πλέον το DNA του με στοιχεία που αποσκοπούν στην απόλυτη ποιότητα κύλισης και την παροχή υψηλού επιπέδου άνεσης. Η δυνατότητα με την οποία φιλτρτάρει κάθε εμπόδιο σε συνδασμό με τον αισθητά λιγότερο θόρυβο κατά την επιτάχυνση, το τοποθετούν ως κύριο διεκδικητή του τίτλου της κατηγορίας. Από την άλλη, με τον οδηγό να κάθεται σωστά και πιο χαμηλά, το σύνολο καταφέρνει να κρύψει σε μεγάλο βαθμό το βάρος και το μέγεθος του ειδικά στη λειτουργία Sport. Σε αυτή το νέο RAV4 πείθει σαφώς περισσότερο και θα δείξει το πιο ακριβές από ποτέ τιμόνι του και την ικανότητά του να στρίβει, να επιταχύνει και να φρενάρει σχεδόν σαν επιβατικό. Όσον αφορά την δυνατότητα του στις χωμάτινες διαδρομές, η επιλογή Trail επιτρέπει το κλείδωμα της 4κίνησης, προχωρώντας στο μεμονωμένο φρενάρισμα του τροχού που χάνει πρόσφυση. Σε συνδυασμό με τα 190 χλστ. απόστασης από το έδαφος θα σας βγάλει αλώβητους από πολλά δύσκολα τερέν. Φυσικά όσα και να γράψουμε δεν μπορούμε να σας περάσουμε ακριβώς την αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός πίσω από το τιμόνι του νέου RAV4 για αυτό και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κλείσετε ένα test drive πατώντας εδώ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Σχετικες επιχειρησεις