Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην McLaren πάντως, είναι η δεύτερη φορά που εκφράζονται αρνητικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Χωρίς SUV η McLaren

20/4/2018

Η βρετανική μάρκα δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Lamborghini και δεν σχεδιάζει να λανσάρει το δικό της SUV. Διαβάστε τι λέει για την κατηγορία.

Μπορεί η κατηγορία των SUV να είναι πλέον από τις πλέον περιζήτητες από το κοινό με τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες με την σειρά να έχουν στρέψει την προσοχή τους προς την ίδια κατεύθυνση, ωστόσο υπάρχει μια εταιρεία που συνεχίζει να αντιστέκεται: η McLaren.

Σε δηλώσεις του, ο αρχιμηχανικός της βρετανικής μάρκας, κ. Dan Parry-Williams δήλωσε ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να λανσάρει κάποιο SUV και θα συνεχίσει να κατασκευάζει αποκλειστικά σπορ αυτοκίνητα. Ο ίδιος είπε: «Δεν είμαι ο πρώτος που θα τονίσει ότι τα SUV δεν είναι ούτε σπορ ούτε πρακτικά. Σε συνδυασμό με την φιλοσοφία μας που είναι «τα πάντα για κάποιον λόγο», δεν το καταλαβαίνω».

Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι τόσο η Ferrari όσο και η Lamborghini απέρριπταν και αυτές το ενδεχόμενο να λανσάρουν κάποιο SUV αλλά όπως αποδείχτηκε, αφενός η Ferrari είναι έτοιμη για το πρώτο της SUV, αφετέρου η Lamborghini έχει ήδη πρωτοπορήσει με το λανσάρισμα της Urus. Στην McLaren πάντως, είναι η δεύτερη φορά που εκφράζονται αρνητικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πώς σας φαίνεται η απόφαση αυτή της βρετανικής μάρκας;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις