Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H S-Class cabrio.

Η S-Class coupe.

Διαγραφή απ τα κιτάπια για S-Class coupe & cabrio

27/2/2019

Ήρθε το τέλος για την S-Class αφού δεν θα λανσαριστεί σε coupe και cabrio σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Διαβάστε τους λόγους.

Μπορεί η Mercedes να ετοιμάζεται να λανσάρει πλήθος νέων μοντέλων μέσα στα επόμενα χρόνια, ωστόσο την ίδια στιγμή εξετάζει ποια είναι τα μοντέλα που μπορεί να σταματήσει να παράγει εφόσον αυτά δεν πετυχαίνουν σημαντικές πωλήσεις.
 

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η S-Class coupe και η S-Class cabrio δεν θα λάβουν κάποιον διάδοχο, αφού όταν έρθει η ολοκαίνουρια γενιά της γερμανικής ναυαρχίδας το 2020, θα είναι μόνο στην σεντάν έκδοσή της που είναι άλλωστε μακράν και η δημοφιλέστερη. Πάντως, διαρροές κάνουν λόγο πως, αν και τα δύο αυτά μοντέλα δεν θα λάβουν νέα γενιά, η Mercedes θα συνεχίσει να τα προσφέρει και μετά το 2020 μέχρι μετά από λίγο καιρό να φύγουν «αθόρυβα» από την γκάμα.

Η φίρμα φυσικά δεν σκοπεύει να χάσει έδαφος όσον αφορά στις πωλήσεις στις κατηγορίες των premium coupe και cabrio, αφού ήδη προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από coupe μοντέλα ενώ στα cabriolet, ήδη υπάρχει διαθέσιμη η AMG GT ενώ κοντά στο να κάνει ντεμπούτο βρίσκεται και ολοκαίνουρια SL-Class.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις