Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο βασίζεται στην κορυφαία έκδοση του S90 σεντάν που πωλείται στην Κίνα και μπορεί να μεταφέρει μόνο τρείς επιβάτες.

Η Volvo δεν έχει αποκαλύψει αν θα μπει το πρωτότυπο αυτό στην γραμμή παραγωγής.

Χωρίς συνοδηγό το πρωτότυπο S90 Ambience

24/4/2018

Η θέση του συνοδηγού έχει αφαιρεθεί από το πρωτότυπο Volvo S90 Ambience που θα παρουσιαστεί σύντομα. Γιατί επέλεξε να το κάνει αυτό η Volvo;

Το δικό της concept με την ονομασία S90 Ambience παρουσίασε η Volvo λίγο πριν αυτό κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο.

Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο βασίζεται στην κορυφαία έκδοση του S90 σεντάν που πωλείται στην Κίνα και μπορεί να μεταφέρει μόνο τρείς επιβάτες, καθώς το κάθισμα του συνοδηγού έχει αφαιρεθεί για να μεγαλώσουν άρδην οι χώροι των πίσω επιβατών.

Ακόμα, οι περισσότερες λειτουργίες μέσα στο αυτοκίνητο μπορούν να ελεγχθούν μέσα από μια εφαρμογή smartphone. Μεταξύ άλλων δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να διαλέξουν κάποιο από τρία «θέματα» Scandinavian Forest, Northern Lights ή Νorthern Rain)  που προσφέρει η μάρκα για να εμφανίζονται στην οροφή με σκοπό να γίνεται πιο ξεκούραστη η μεταφορά των επιβατών ενώ γίνεται γνωστό πως μαζί με το θέμα που επιλέγει ο επιβάτης, εκκρίνεται αυτόματα και η αντίστοιχή οσμή.

Μέχρι αυτή την στιγμή, η Volvo δεν έχει αποκαλύψει αν θα μπει το πρωτότυπο αυτό στην γραμμή παραγωγής, πληροφορίες όμως αναφέρουν πως κάτι τέτοιο βρίσκεται στα πλάνα της, ειδικά για την αγορά της Κίνας, όπου η εταιρεία σημειώνει θετική πορεία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις