Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πρώτες παραγγελίες των ανανεωμένων Audi A4 σεντάν και Α4 Avant θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Υβριδικό & με turbo 1,5 λτ. τα Α4 και A4 Αvant

27/6/2018

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως σχετικά με τις νέες εκδόσεις που σχεδιάζει να προσφέρει η γερμανική μάρκα στα ανανεωμένα A4 και A4 Avant.

H Αudi μπορεί σήμερα να αποκάλυψε τα ανανεωμένα A4 και Α4 Αvant προσφέροντας επί το πλείστον κάποιες μικρές αλλαγές στην εμφάνιση τους, ωστόσο πηγές από την Γερμανία αναφέρουν ότι σύντομα, η εταιρεία θα ανακοινώσει την προσθήκη δύο νέων επιλογών στην παλέτα των μηχανικών συνόλων των δύο μοντέλων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι τα δύο αυτά μοντέλα θα λάβουν επιπλέον έναν νέο 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης δίπλα στον 1.400άρη και τον 2λιτρο TFSI ενώ αναμένεται να υπάρξει και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει την ηλεκτρική τεχνολογία της μάρκας με τον 2λιτρο ΤFSI απόδοσης 190 ίππων. Η συνολική ιπποδύναμη της υβριδικής έκδοσης δεν έχει ακόμη γνωστή ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία υπολογίζεται πως θα είναι γύρω στα 65 χιλιόμετρα. Τέλος, αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στο Α4 δεν πρόκειται να προστεθεί.

Όσον αφορά την τιμή, αναφορές από την Γερμανία αναφέρουν ότι θα τα ανανεωμένα A4 και Α4 Avant θα είναι λίγο πιο ακριβά από την προ-facelift έκδοση που προσφέρεται σήμερα.

Οι πρώτες παραγγελίες των ανανεωμένων Audi A4 σεντάν και Α4 Avant θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, τουλάχιστον για την αγορά της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις